Ultima oră

Peşti „monstru” în apele uzate ale Staţiei de epurare

Aurelian Ivan
15 sep 2012 15541 vizualizări
Concursul inedit de pescuit sportivde la Staţia de epurare s-a încheiat în urmă cu cateva minute.Pescarul caştigător a scos aproape 15 kilograme de crap din apă

Cine ar fi crezut cu 30 de ani în urmă că o să ajungem să pescuim peşte în apa unde se descarcă toaletele focşănenilor. Şi să vedeţi ce peşti cresc aici, nişte crapi de toată frumuseţea. Nu prea îţi vine să îl prăjeşi ca să îl mănanci cu mămăliguţă, cum e obiceiul şi reţeta, dar pasionaţii de pescuit  au rămas cu gura căscată cand scoteau „monstru” după „monstru” din apa epurată. Încă de la ora 6 dimineaţa s-au strans zeci de pescari, gata să se lupte pentru podium, printre ei şi foarte mulţi copii care au prins microbul pescuitului. Lansete peste lansete, care cu senzori electronici, care cu clopoţei. Pescarii îşi întinseseră cutiile cu echipamente care mai de care mai sofisticate. Ironia este că cel care a caştigat concursul nu avea cine ştie ce scule, dar a reuşit să scoată din balta unde se scurg apele uzate, după ce au fost epurate,  aproape 15 kilograme de crap. Norocosul este un focşănean , Jenică Tăbăcaru, un vechi pasionat de pescuit. Cat despre peştele de la staţia de epurare, nu a fost prea pretenţios, a muşcat la mămăligă. Vom reveni cu mai multe amănunte despre partida de pescuit de la Staţia de epurare a apelor uzate ce aparţine CUP SA din Focşani, dar şi despre caştigători.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.