Ultima oră

S-a spanzurat într-un vişin, cu perdeaua de la geam

Aurelian Ivan
9 sep 2012 1433 vizualizări
Un bărbat din Hunedoara, s-a spanzurat într-un vişin, în curtea concubinei sale din Ţifeşti u un alt bărbat a murit în acelaşi mod la Bilieşti

Poliţiştii au avut de-a face în acest week-end cu două cazuri de sinucidere prin spanzurare, la Ţifeşti şi la Bilieşti. În ambele cazuri a fost vorba de doi bărbaţi, trecuţi de 60 de ani, care au ales să-şi termine vieţile într-un mod înspăimantător. Fiecare din aceşti doi bărbaţi, care au ales să moară prin spanzurare, are o poveste în spate. Neîmpliniri, supărări, lipsuri, ceva i-a determinat să nu mai vrea să trăiască. Ce nu ştiu, că dispariţia lor nu salvează pe nimeni şi nu rezolvă probemele care cred ei că se rezolvă astfel. În urma lor nu lasă decat durere şi suferinţă în sufletul celor dragi. În primul caz, poliţiştii au fost chemaţi în comuna Bilieşti, să facă cercetări în cazul unui bărbat găsit spanzurat. Nu se ştiu deocamdată motivele care l-au îndemnat pe bărbat să îşi pună capăt zilelor. Ovidiu T., 63 ani, din comuna Bilieşti, şi a fost găsit spânzurat de un copac în spatele locuinţei sale. Cadavrul a fost transportat la SML Vrancea în vederea efectuării necropsiei. Poliţiştii continuă cercetările pentru a afla cum s-a petrecut evenimentul. La caţiva kilomtri distanţă, în comuna Ţifeşti, poliţiştii au fost chemaţi din nou pentru a cerceta cazul altui spanzurat. Neculai R., 62 ani, din oraşul Bălan, judeţul Harghita, s-a spânzurat în curtea locuinţei concubinei sale din comuna Ţifeşti. Cadavrul a fost transportat la SML Vrancea în vederea efectuării necropsiei, iar cercetările continuă pentru a se stabili împrejurările producerii evenimentului. “S-a spanzurat într-un vişin, cu perdeaua. Şi-a pus capăt zilelor pe fondul consumului de alcool, pe fondul unor discuţii contradictorii cu a sa concubină. A fost o decizie de moment. În general, oamenii aleg să îşi ia viaţa din cauza alcoolului sau a lipsurilor materiale”, ne-a spus primarul comunei, Gabriel Postolache. (A. IVAN)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.