Ultima oră

Şoselele din Vrancea, pline de şoferi inconştienţi

Aurelian Ivan
9 sep 2012 1014 vizualizări
Din cauza alcoolului şi a oboselii la volan au loc cele mai multe accidente

Soferi băuţi la volan şi obosiţi au provocat accidente rutiere pe drumurile judeţene u la Garoafa, un italian obosit, a adormit la volan şi s-a izbit de un podeţ u la Goleşti a fost găsit un şofer beat, fără permis, care se plimba cu o maşină furată din Focşani u în Păuleşti, un minor a lovit cu căruţa un bătran din localitate, care merge ape marginea drumului

Atenţie în trafic, feriţi-vă de şoferii “kamikaze”! O clipă de atenţie poate însemna salvarea vieţii. În acest sfarşit de săptămană poliţiştii au avut de a face cu cateva astfel de “exemplare”. Din fericire, nu au murit în timpul acrobaţiilor pe care au reuşit să le facă. Un prim caz de şofer “kamikaze” este un italian, care a adormit, şi s-a izbit violent de un podeţ. S-a întamplat în comuna Garoafa, unde Antonio G., 50 ani, cetăţean italian, în timp ce conducea autoturismul marca Rover, pe fondul oboselii a adormit la volan, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un podeţ din beton. Şoferul s-a rănit uşor, după cum a păţit şi pasagera Aurora-Violeta I., 37 ani, din Tecuci, judeţul Galaţi. În cauză a fost întocmit dosar penal. Într-un alt caz, şoferul a ieşit de pe carosabil şi a luat-o pe camp. În Mărăşeşti, numitul Costică D., 66 ani, din localitate, în timp ce conducea o Dacia 1310, a pătruns pe contrasens, după care a părăsit partea carosabilă, provocând avarii autoturismului pe care îl conducea. La solicitarea poliţiştilor sosiţi la faţa locului, el a refuzat atât testarea cu aparatul alcooltest cât şi recoltarea de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Şi în acest caz, şoferul s-a ales cu dosar penal. Pe DN2-E85, în afara comunei Urecheşti, Mihai S., 58 ani, din Focşani, în timp ce conducea un Daewoo Tico, a efectuat manevra de viraj la stanga pentru a pătrunde pe un drum neclasificat şi nu a acordat prioritate de trecere unui Hyundai Getz, care circula regulamentar din sens opus, condus de Elena Luminiţa N. În urma accidentului, a rezultat rănirea gravă a conducătorului autoturismului Daewoo şi rănirea uşoară a lui I. T., 16 ani şi a Florentinei C., 38 ani, ambii din Focşani, pasageri în Hyundai. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Minor gonind cu căruţă, a lovit un septuagenar

Pe DN2-E85, în comuna Goleşti, a fost depistat Costel B., 41 ani, din comuna Dumbrăveni, în timp ce conducea o Dacia 1307. Numai că acest şofer circula fără a poseda permis de conducere. Mai mult, în urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.  Cercetările ulterioare au stabilit că autovehiculul a fost furat de un individ în aceeaşi zi din Focşani fără ca proprietara, Marinela L., să observe că a rămas fără maşină pană la momentul depistării acestui şofer. În cauză a fost întocmit dosar penal. Pe DN2-E85, în localitateaTişiţa, numitul Teodor-Dănuţ D., 62 ani, Bucureşti, în timp ce conducea o Dacia Logan pe DN 24, a pătruns în intersecţia cu sens giratoriu fără a acorda prioritate de trecere unui VW condus de Alexandru P., care era deja încadrat în sensul giratoriu. În urma accidentului, a rezultat rănirea uşoară a lui Constantin R., 52 ani, din Bacău, pasager în VW. În cauză a fost întocmit dosar penal. Pe DJ 205L, în comuna Păuleşti, un minor de 16 ani, din localitate, în timp ce se deplasa cu o căruţă, din cauza neatenţiei, a acroşat şi accidentat uşor un bătran pieton, pe Toader R., 78 ani, din aceeaşi localitate. În cauză a fost întocmit dosar penal. (Aurelian IVAN)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.