Ultima oră

Accident cu ţipete de durere la ieşire din Focşani

Aurelian Ivan
7 sep 2012 4275 vizualizări
O Dacie Papuc încărcată cu struguri a fost făcută praf iar şoferul a fost scos din maşină de către echipajul de la descarcerare

Un accident de circulaţie a avut loc aseară, chiar la ieşirea din municipiul Focşani spre Boloteşti. Pe Şoseaua Vrancei, chiar în apropierea benzinăriei de pe sensul spre Boloteşti, o Dacia Pick-up a ajuns în şanţul de pe marginea drumului, fiind nevoie de echipajul de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, dar şi de cel de la SMURD pentru a salva viaţa unui şofer prins între fiarele maşinii. Din primele cercetări ale poliţiştilor reiese că Dacia încărcată cu struguri a fost acroşată de un autoturism VW Golf care a pătruns brusc pe contrasens. Şoferul Daciei nu a putut controla maşina şi s-a răsturnat în şantul de pe marginea drumului, partea din faţă fiind complet distrusă. Imediat, la faţa locului a ajuns echipajul de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă întrucat şoferul nu putea părăsi habitaclul, fiind extrem de speriat. Din acel moment a început lupta contracronometru pentru salvarea vieţii şoferului suprins între fiarele contorsionate ale autoturismului său. La bordul maşinii se afla un bărbat în varsta de 49 de ani, G. N., care are domiciliul în comuna Pufeşti. Cei de la descarcerare au reuşit să-l scoată pe bărbatul care acuza dureri, după ce a îndepartat portiera care îl ţinea prizoner. “Colegii mei au reuşit să scoată şoferul din maşină. Din fericire era conştient şi a fost preluat de echipajul SMURD care i-a acordat primul ajutor. Ulterior a fost transportat la Spitalul Judeţean”, ne-a spus Cristina Duţă, purtătorul de cuvant al ISU Vrancea. Cat timp a avut loc intervenţia de descarcerare şi s-au făcut măsurători pe carosabil, şoseaua a fost blocată pe ambele sensuri aproape 45 de minute, spre disperarea celorlalţi şoferi. Mai mulţi temerari au luat-o pe un drumeag de pe camp pentru a ajunge mai repede spre Focşani. (Aurelian IVAN)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
eu, acum 4260 zile, 13 ore, 4 minute, 4 secunde
Primarie sa schimbe becul la stalpul dupa magheru bis ca de 3 luni e ars! Primarie de *****!
coco, acum 4260 zile, 18 ore, 20 minute, 23 secunde
Iar un autoturism VWGolf CONDUS DE UN ȘMECHER APUCAT IMPLICAT IN INCIDENT !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.