Ultima oră

Mini-ŞtiriVulturu: Ucis de taur

Ziarul de Vrancea
13 aug 2012 1372 vizualizări
Un bătran de 75 ani din comuna Vulturu şi-a pierdut viaţa după ce a fost călcat în picioare de un taur

Tragicul eveniment s-a produs vineri noaptea, în momentul în care bărbatul a mers în spatele casei să ia taurul din grădină. În acel moment, animalul s-a înfuriat şi l-a călcat în picioare pe bărbat. Familia a fost cea care a chemat ambulanţa, iar bătranul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Nici medicii de la spital nu au putut să îl salveze. Cazul a intrat şi în atenţia poliţiştilor. (R. M.)


Doi moldoveni şi un chinez, sancţionaţi pentru şedere ilegală


Doi cetăţeni din Republica Moldova şi unul din China au fost sancţionaţi de poliţiştii de la Serviciul pentru Imigrări Vrancea pentru şedere ilegală în Romania. Potrivit informaţiilor furnizate de poliţişti, B.T. de 27 ani şi T.I. de 31 ani, cetăţeni moldoveni, membri de familie ai unor romani, iar L.W., un chinez de 22 ani, care a intrat în Romania în baza unei vize de lungă şedere în scop de muncă, la expirarea dreptului de şedere nu au întreprins niciun demers pentru prelungirea acestui drept şi nici nu au părăsit teritoriul ţării. “În urma celor constatate, împotriva străinilor depistaţi au fost luate următoarele măsuri: pentru L.W. a fost emisă decizie de returnare de pe teritoriul Romaniei, prin care acesta este obligat să părăsească ţara în termen de 15 zile, iar B.T. şi T.I. au fost îndrumaţi să se prezinte la sediul Serviciului pentru Imigrări Vrancea pentru a fi puşi în legalitate în calitate de membri de familie ai unor cetăţeni romani”, informează poliţiştii. În perioada următoare se vor continua acţiunile privind combaterea şederii ilegale. (Raluca MANOLACHE)

Adjud: Tanăr mort în condiţii suspecte

Un tanăr de 25 de ani din Adjud a murit în condiţii suspecte. Poliţiştii adjudeni au fost sesizaţi că Gheorghiţă Marius C., 25 ani, din localitate, este decedat în curtea casei, chiar pe scările de la intrare. Poliţiştii spun că nu au fost găsite urme care să arate că acesta ar fi fost victima vreunei agresiuni. Ipoteza luată în calcul este cea a unei afecţiuni medicale, dar nu este exclus ca expertiza medico-legală să arate altceva. (D.C.)

Vidra: Fan făcut scrum

Un bărbat din satul Viişoara, comuna Vidra, a solicitat ajutorul pompierilor după ce a i-a luat foc grajdul din curte. Două echipaje din cadrul Staţiei de Pompieri Vidra au intervenit cu două autospeciale pentru stingerea flăcărilor ce cuprinseseră acoperişul clădirii pe o suprafaţă de circa 70 mp şi aproximativ două tone fân depozitate în interior. Pompierii au constatat că incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.