Ultima oră

Mini Ştiri:Focşani: I-a căzut un stalp de beton pe picior

Ziarul de Vrancea
25 iul 2012 1071 vizualizări
Un bărbat de 47 ani din Brăila a ajuns la Spitalul din Focşani după ce, în timpul programului de lucru, i-a căzut un stalp de beton pe picior. Marius S., angajat al unei societăţi comerciale din Brăila, a fost rănit în timp ce încerca să descarce un autotren încărcat cu stâlpi din beton.

Acesta a urcat pe încărcătură fără să o asigure, moment în care un stâlp a alunecat şi i-a căzut peste picior, provocându-i fracturi. Bărbatul a fost transferat la un spital din Bucureşti, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii modului de producere a incidentului. (R. M.)

Un km pe jos pentru a stinge focul

Pompierii militari din cadrul ISU au intervenit pentru localizarea şi lichidarea a două incendii de vegetaţie uscată. Marţi, în jurul orei 21.50, pompierii, ajutaţi şi de mai multe persoane din Tulnici, au intervenit pentru a stinge un incendiu produs în punctul Fundul Cozei. Deoarece drumul era inaccesibil autospecialelor de intervenţie, pompierii au mers pe jos aproape un km. S-a acţionat cu mijloace de primă intervenţie şi s-a împiedicat propagarea flăcărilor la pădurea aflată în imediata apropiere. În urma incendiului a ars vegetaţia pe o suprafaţă de 200 mp.  S-a mai intervenit şi în satul Costişa, comuna Homocea, unde a ars vegetaţia pe o suprafaţă de 500 mp. (R. M.)

Hasan rămane în continuare după gratii

Cererea de liberare condiţionată formulată de Cătălin Hasan, considerat a fi capul unei reţele de prostituţie care a funcţionat din octombrie 2006 pană în ianuarie 2011, a fost respinsă şi în recurs. Hasan va rămane astfel în închisoare, după ce a fost arestat, alături de fratele său şi de concubină, la începutul anului trecut. Procurorii DIICOT Vrancea l-au trimis ulterior în judecată, acuzandu-l de constituire de grup infracţional organizat în scopul săvîrşirii infracţiunilor, trafic de persoane, trafic de minori şi spălare de bani. Mai multe tinere, dintre care unele erau minore la data la care au fost racolate, au fost traficate de reţeaua condusă de Hasan. (G. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.