Ultima oră

Surpriză, de maine avem apă caldă în Focşani

Ziarul de Vrancea
25 iul 2012 4529 vizualizări
Să fie oare pentru că pe 29 iulie este programat Referendumul de demitere a preşedintelui?

Cum se face că s-au găsit dintr-o dată bani pentru a avea apă caldă în municipiul Focşan ?

E o întrebare retorică desigur. De fapt este un obicei romanesc, cand cetăţenii sunt chemaţi la vot politicienii de la putere le dau, de la pixuri, galeti, pui, peşte si pană la…apă caldă. Pană acum autorităţile municipale au spus că nu sunt bani şi că rău-platnicii trebuie să fie pedepsiţi pentru datoriile de peste 13 milioane de lei. Dintr-o dată, astăzi, printr-un comunicat de presă ”Conducerea SC Enet S.A Focşani  anunţă că începand de cu 26 iulie 2012 ora 06.00 (dimineaţa), se reia furnizarea apei calde de consum către toţi consumatorii racordaţi la sistemul centralizat”. În acelaşi timp, societatea de termoficare Enet face un apel către toţi proprietarii care au înregistrat debite restante să achite cu prioritate datoriile. Acest lucru este cuprins în acelaşi comunicat. Ameninţarea voalată este că dacă nu se plăteşte, la revedere apă caldă după referendum, întrucat este mai important să avem căldură la iarna care vine. Aşadar, focşănenii sunt invitaţi să facă o baie înainte de a veni să voteze la Referendum pentru că după 29 iulie s-ar putea reîntoarce la băile la lighean. (Aurelian IVAN)











În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
paul, acum 4306 zile, 21 ore, 50 minute, 35 secunde
iata cu ce amageste focsanenii talharul vrancei, ati ajuns rauuuu tare oameni buni, un lighean cu apa calda acum se incalzeste si la soare, nu aveti idee cati bani spala nenorocitii prin acest enet, citeste integral
Hot Wa(l)ter, acum 4306 zile, 22 ore, 40 minute, 46 secunde
E clar! Nu trebuie sa mergem la referendum. Poate se mai voteaza o data si se va prelungi programul de apa calda.
golan, acum 4306 zile, 23 ore, 52 minute, 38 secunde
trebuie sa ne spalam inainte de a merge la referendum,peste doua saptamani iar se taie apa calda, vina nu este decat a noastra . Nu este asa ca poti fi fericit ?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.