Ultima oră

Judecatile se muta de luni in noul sediu al Tribunalului

Aurelian Ivan
6 iul 2012 1033 vizualizări
Noul sediu al Tribunalului Vrancea este funcţional u aici se vor judeca de acum înainte cauzele aflate pe rolul instanţelor

În sfarşit s-a făcut marele pas pentru ca justiţia locală să lucreze în condiţii mai bune. Tribunalul Vrancea nu îşi va mai desfăşura activitatea în clădirea cunoscută de toţi vrancenii şi care este într-o stare precară din cauza rezistenţei scăzute la cutremure, ci în noul sediu situat în fostul magazin Putna, langă fosta Prefectură a Judeţului şi Teatrul Municipal «Mr. Gh. Pastia». Într-un comunicat trimis presei se arată faptul că «Tribunalul Vrancea şi Judecatoria Focşani anunţă că, începand cu data de 9 iulie 2012, îşi mută sediul, iar activitatea de judecată a celor două instanţe se va desfăşura în imobilul aflat în strada Republicii (fosta clădire a magazinului Putna sau fostul sediu al Bancii Bancorex), vis-a-vis de Teatrul « Mr. Gh. Pastia» Focsani». Conducerea instanţei a stabilit că sălile de judecată în materie penală să funcţioneze la parterul clădirii, în timp ce sălile de judecată pentru soluţionarea cauzelor în materie civilă se găsesc la etajul 1. Începand cu ziua de luni, la aceasta nouă locaţie, compartimentele de Registratură ale celor două instanţe vor prelua, în interiorul programului de lucru cu publicul, cererile de chemare în judecată şi orice alte acte de procedură. De asemenea, în perioada 09 – 13 iulie 2012 la Arhivele Tribunalului Vrancea şi Judecătoriei Focşani nu se desfăşoară program cu publicul. Cererile pentru eliberarea de copii xerox de pe diverse documente (hotărâri, rapoarte de expertiză, etc.) se vor primi începând de luni, 9 iulie 2012, la noul sediu, dar eliberarea acestora se va face începând cu data de 16 iulie 2012. (Aurelian IVAN)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.