Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
6 iul 2012 1027 vizualizări
Validarea primarului de la Andreiaşu a fost contestată în recurs

Decizia instanţei de a valida alegerea lui Ionel Budeanu ca primar USL la Andreiaşu a fost contestată în recurs. Soluţia instanţei a venit după patru termene de judecată în care magistraţii au solicitat relaţii cu privire la o eventuală începere a cercetării penale în cazul primarului reales. Pe 29 iunie, Judecătoria Focşani a validat mandatul lui Budeanu şi a respins cererea de intervenţie formulată de independentul Vasilică Cristian, cel care a contestat rezultatul scrutinului din 10 iunie. Vasilică Cristian a depus mai multe plangeri, sesizand ilegalităţi la urne. Atat Parchetul cat şi Poliţia spun că pană la această dată nu s-a început urmărirea penală pentru oferirea de mită electorală. În urmă cu două zile a fost constituit Consiliul Local Andreaşu, aşa că treburile comunei au intrat în linie dreaptă. (G. S)
Poliţia din Vrancea vinde piese auto de Dacia
Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea vinde piese auto. Poliţia a postat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice un anunţ prin care încearcă să vandă piesele auto ce provin de la vechile maşini care au fost trase pe dreapta. Aşa se face că pe 20 iulie, la sediul unităţii de poliţie din Focşani se va organiza vanzarea prin licitaţie publică deschisă cu strigare a mai multor bunuri precum piese auto pentru mărcile Dacia, Aro şi Roman 10215 şi ulei T90 EP2 special. În caz de neadjudecare, licitaţia se va repeta în data de 6 august, ulterior în data de 13 august. (R. M.)


Se caută textilişti şi un kinetoterapeut


Angajatorii din Vrancea oferă pană pe 12 iulie circa 160 de posturi de muncă, din care 140 sunt în domeniul confecţiilor textile. Se mai caută un kinetoterapeut, doi lucrători comerciali, un mecanic de utilaje, trei electricieni, dar şi patru manipulanţi mărfuri. Şi peste hotare oferta locurilor de muncă este ceva mai bună faţă de alte dăţi. Danezii solicită lucrători pentru ferme de creştere a animalelor şi medici, norvegienii au nevoie de sudori, în vreme ce Germania oferă joburi în domeniul IT, iar Cipru are nevoie de frizeri, fizioterapeuţi şi bucătari. Şi Austria are nevoie de 20 de drujbişti. Detalii puteţi obţine de la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă cu sediul în Bulevardul Unirii nr. 53A. (S. T.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.