Ultima oră

Mini Ştiri:Bogheşti: Spânzurat în curtea casei

Ziarul de Vrancea
5 iul 2012 1316 vizualizări
Un bărbat aflat în puterea varstei s-a spanzurat în grădină. Potrivit Poliţiei Adjud, Clemansi D., de 49 ani, din comuna Bogheşti, sat Bicheşti, a fost găsit spânzurat de un copac, în curtea locuinţei sale.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că bărbatul, după o vizită la concubina lui, s-a întors în stare de ebrietate şi, profitand de faptul că nu se afla nimeni în preajmă, s-a dus în spatele casei şi s-a spânzurat. Poliţiştii încearcă să afle ce l-a determinat pe bărbat să comită actul de suicid. (I. C.)

Tamboieşti: Cercetat pentru tentativă de omor

Poliţiştii din Gugeşti au fost sesizaţi despre faptul că pe fondul consumului excesiv de alcool şi a unor discuţii în contradictoriu Marian E., de 36 ani, din comuna Tamboieşti, a fost lovit cu o furcă în cap şi în torace, de către tatăl său, Măndiţă E., de 54 ani. În urma examinării medicale, lui Marian E. i s-a stabilit diagnosticul de “fractură cu înfundare perieto-occipitală”. Cercetările sunt continuate pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor calificat. Dosarul va fi înaintat la Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea. (A. I.)

Homocea: În judecată pentru fraudarea statului

Procurorii vranceni au trimis-o în judecată pe Mihaela Turcu din comuna Homocea sub acuzaţia că a prejudiciat statul cu peste 600.000 de lei. Obiectul de activitate al firmei sale era comerţul cu ridicata pentru seminţe, furaje, comerţ cu bovine. În urma verificării actelor societăţii pe anul 2011  s-a descoperit că facturile emise erau fictive. Femeia recunoaşte o parte din învinuirile aduse de procurori. Ea nu are antecedente penale. (A. I.)

Mecanicul auto se dădea drept agent comercial şi fura benzină
Un bărbat de 40 de ani domiciliat în Botoşani s-a ales cu dosar penal pentru înşelăciune în Vrancea, după ce a dat o “gaură” de aproape 10.000 lei. Constantin Mironescu s-a prezentat la sediul unei societăţi care comercializează produse petroliere din Focşani, de unde a ridicat, în numele altei societăţi comerciale, marfă în valoare de 9.925 lei. Acesta a mers regulat la societatea păgubită, în perioada februarie- septembrie 2011, şi a semnat avizele de însoţire a mărfii, deşi nu era angajatul respectivei firme. Cand au început verificările, s-a stabilit că este angajat al unei alte firme, ca mecanic auto şi, în această calitate, s-a urcat în mod regulat la volan fără a deţine permis auto. În faţa procurorilor a recunoscut comiterea faptelor şi a ajutat la stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care acestea au fost comise. (G. SAVA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.