Ultima oră

Un bătran, un copil şi trei gunoieri, accidentaţi pe drumurile judeţului

Aurelian Ivan
5 iul 2012 1396 vizualizări
Trei oameni au fost răniţi după ce maşina cu gunoi în care se aflau a rămas fără frane u în ultimele zile au avut loc mai multe accidente, în care au mai fost răniţi un bătran mopedist şi un copil de şase ani

Să fie oare căldura de vină pentru numărul din ce în ce mai mare de accidente care au loc? Nu există nicio explicaţie care să lămurească evenimentele rutiere care au curs “pe bandă rulantă” în ultimele zile. Un prim accident a avut loc în afara localităţii Urecheşti. Ioan I., 57 ani, din comuna Ghergheasa, judeţul Buzău, în timp ce conducea o Dacia Logan, din cauza neatenţiei, a pătruns pe acostament, pierzând controlul volanului. Lucrurile nu s-au oprit aici. Maşina a revenit pe carosabil şi a intrat în coliziune cu un autoturism VW, condus de Ionuţ A., 35 ani, din Buzău. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului din VW şi a soţiei sale, Doina A., 36 ani, din  Buzău. Un alt accident a avut loc în afara localităţii Coteşti, unde Petrea C., 79 ani, în timp ce conducea un moped, nu s-a asigurat la executarea virajului la stânga şi a intrat în coliziune cu o Dacia care circula regulamentar, în acelaşi sens de mers. În urma impactului, septuagenarul de pe moped a fost rănit grav. În afara localităţii Haret, Costache B., 57 ani, din comuna Sascut, judeţul Bacău, în timp ce conducea o Dacia Duster, din cauza neatenţiei, a pierdut controlul autoturismului şi a intrat într-un şanţ, unde s-a răsturnat şi s-a accidentat uşor. Un alt accident care se putea termina mai rău a avut loc în Panciu. O maşină care transporta gunoi menajer a rămas fără frane şi s-a răsturant, trei oameni fiind răniţi. ”Maşina asta mergea în zig zag pană să se răstoarne. Bine că nu a trecut vreo maşină pe acolo că era prăpăd. În curbă la Satul Nou s-au răsturnat. Nu ştiu cum de lasă să circule astfel de maşini nesigure. Este o firmă care colectează gunoi din comunele Cîmpuri şi Soveja, de prin Focşani”, ne-a declarat Ion Petre, primarul din Panciu.

Băieţel lovit de maşină la Carligele

Un alt accident a avut loc în localitatea Cîrligele, unde Liviu S., 25 ani, din Focşani, în timp ce conducea o Dacia Logan, a acroşat şi accidentat uşor un băiat în vârstă de 6 ani, care a traversat drumul prin loc nepermis şi fără să se asigure. Poliţiştii s-au confruntat şi cu un şofer care a băut suficient de mult pentru a i se întocmi dosar penal. În comuna Goleşti a fost depistat  Gheorghe N., de 54 ani, din Bucureşti, care conducea un autoturism marca VW Golf. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o îmbibaţie alcoolică de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe DN 2-E 85, la Km 282, a fost depistat Daniel G., 27 ani, din comuna Bîrseşti, care conducea un autoturism marca VW Passat, având permisul de conducere suspendat. În cauză s-a întocmit dosar penal. (Aurelian IVAN)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.