Ultima oră

Mini Ştiri: Cioban adormit, lovit de locomotivă

Ziarul de Vrancea
3 iul 2012 990 vizualizări
Un bărbat de 51 ani din judeţul Bacău a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Sf. Pantelimon” Focşani după ce a fost lovit de o locomotivă.

Ciobanul a adormit pe linia de cale ferată din zona Mărăşeşti şi a fost lovit în miez de noapte de o locomotivă ce tracta un tren de marfă. Deşi mecanicul a încercat să-l trezească pe bărbat, impactul a fost inevitabil. Ciobanul a fost lovit la şold şi la cap, dar se află în afara oricărui pericol, după cum ne-au informat medicii de la spital. (R. M.)

Decese cercetate de poliţişti

Lucrătorii Poliţiei Mărăşeşti au fost sesizaţi despre faptul că pe DN 24, într-o parcare, în cabina unui autotractor, a fost găsit decedat Gheorghe M., de 51 ani, din com. Lipăneşti, judeţul Prahova. Cadavrul, care nu prezenta urme de violenţă, a fost transportat la S.M.L. pentru stabilirea cauzei morţii. Se pare că omului i s-a făcut rău şi a decedat pe fondul unor afecţiuni preexistente. Un alt caz, lucrătorii Secţiei 5 Poliţie Rurală Coteşti au fost sesizaţi despre faptul că  Georgel L., de 23 ani, din comuna  Zărneşti, judeţul Buzău, a decedat în timp ce efectua lucrări agricole la o vie. Cadavrul a fost transportat la S.M.L. în vederea efectuării necropsiei. (A. I.)

Accidente provocate din neatenţie

Un copil a fost accidentat chiar în curtea Spitalului de Urgenţă „Sf. Pantelimon” Focşani. Potrivit Poliţiei, Elena M., de 54 ani, din Oneşti, în timp ce conducea un autoturism, a acroşat o fetiţă de 3 ani, din comuna Slobozia Bradului, care se afla lângă bordură, împreună cu mama sa. Fetiţa a fost rănită uşor, după cum au concluzionat medicii. Şi un bărbat din Vizantea Livezi au fost la un pas de moarte după ce a căzut din căruţă. Ionel D., de 49 ani, din localitate, conducea  un tractor ce  tracta o căruţă neînregistrată. Căruţa era încărcată cu cherestea, iar într-o curbă uşoară la dreapta, din neatenţie, unul dintre cei doi pasageri din căruţă s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil. A rezultat rănirea uşoară a lui Toma B, de 55 ani, din Vizantea Livezi. În cauză s-a întocmit dosar penal (A. I.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.