Ultima oră

Reduceri de 15% pentru biletele de tren cumpărate de pe net

Silvia Vrînceanu Nichita
29 iun 2012 1484 vizualizări
în fiecare lună 6.000 de pasageri îşi cumpără online biletele de tren

Pentru al doilea an la rând, în perioada vacanţei de vară, CFR Călători şi MasterCard continuă campania de reduceri pentru biletele de tren achiziţionate online şi măresc valoarea discount-ului cumulat la 15%. Campania „Trenul înseamnă amintiri frumoase. Fă-ţi altele noi şi nu pierde timpul stând la coadă” durează până la sfârşitul lunii august, pentru orice destinaţie din ţară. Serviciul e-commerce Bilete CFR online este pus la dispoziţie de CFR Călători şi Raiffeisen Bank. Astfel, clienţii care se înregistrează pe platforma www.cfrcalatori.ro şi achită valoarea biletului cardul beneficiază automat de o reducere de 15% din preţul de la casa de bilete. Discount-ul de 15% se adaugă eventualelor reduceri suplimentare, precum cele acordate studenţilor sau elevilor, cele de minigrup sau cele pentru biletele dus-întors. Discount-ul de 15% se acordă indiferent de banca emitentă a cardului. Reducerea suplimentară pentru plata cu cardurile MasterCard şi Maestro nu poate depăşi 600 de lei per tranzacţie. Volumul vânzărilor online a înregistrat o creştere importantă în ultimii ani. Faţă de anul 2010, în 2012 - de 7 ori mai mulţi călători apelau la serviciul Bilete CFR online, după cum informează cei de la CFR Călători. În fiecare lună în jur de 6.000 de pasageri îşi cumpără online biletele de tren. După ce tranzacţia este confirmată, clientul primeşte pe e-mail varianta electronică a biletului de tren, care nu trebuie obligatoriu tipărită, identificarea având loc pe baza buletinului sau a ID-ului de bilet. Informaţii suplimentare despre utilizarea serviciului e-commerce Bilete CFR online şi această ofertă sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro. (S. VRÎNCEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
emy, acum 4325 zile, 14 ore, 3 minute, 10 secunde
de cat sa te chinui sa comentezi aiurea puteai sa citesti pe siteul scris de tine. 5% e pentru biletul online si 15% daca platesti cu mastercard/maestro.... da e mai simplu sa fii ignorant si agramat
maria, acum 4326 zile, 22 ore, 49 minute, 50 secunde
(toti cumpărătorii de bilete online de pe site-ul www.cfrcalatori.ro, indiferent de tipul cardului utilizat, beneficiază de o reducere de 5%) informatia postata suna asa.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.