Ultima oră

Criminalii de la Străoane răman după gratii

Ziarul de Vrancea
29 iun 2012 1446 vizualizări
Cei trei tineri, între care doi minori, au tîlhărit un bărbat, după care l-au aruncat într-o fantană

Cei trei tineri din comuna Străoane, arestaţi pentru comiterea unei crime sadice în scopul de a ascunde urmele unei talhării, vor rămane în continuare după gratii. Cătălin Andronache, de 22 de ani, Ciprian A., de 15 ani, şi George B., de 14 ani, toţi din Străoane au fost prezenţi vineri în faţa instanţei pentru verificarea măsurii arestării preventive. Măsura arestării pentru inculpatul major va fi verificată din nou pe 2 septembrie, în timp ce pentru inculpaţii minori, în luna august. Cei trei au fost de altfel recent trimişi în judecată pentru comiterea infracţiunii de omor deosebit de grav după ce, pe 1 mai, au tîlhărit un bărbat, după care l-au aruncat într-o fantană, unde victima a decedat. Tinerii au pus ochii pe Marcel Zbîrciog, de 51 de ani, din Străoane, după ce bărbatul venise la un bar din localitate unde a consumat băuturi alcoolice. Aceştia bănuiau că bărbatul are asupra sa mai mulţi bani pentru că soţia lucrează în Italia. Cei trei l-au urmărit pe bărbat cand acesta a ieşit din bar, Cătălin Andronache l-a lovit iar ceilalţi doi i-au luat mobilul şi portofelul în care au găsit doar 100 euro şi 140 lei. Cand au realizat că ar putea fi descoperiţi, s-au gandit „să-i facă felul” bărbatului. Chiar dacă acesta a încercat să se apere, victima a fost aruncată într-o fantană din apropiere, unde a decedat. După trei zile, cadavrul a fost descoperit şi autorii depistaţi. În faţa procurorilor, aceştia au recunoscut faptele şi au povestit în detaliu cum au acţionat. (G. SAVA, D. CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.