Ultima oră

Turul Vrancei: se închide bulevardul

Ziarul de Vrancea
31 mai 2012 708 vizualizări
În ziua de 1 iunie 2012 cu prilejul “Zilei Copilului”, în zona Piaţa Unirii – Grădina Publică din Municipiul Focşani, vor fi organizate o serie de acţiuni pentru copii

Azi, cu prilejul “Zilei Copilului”, în zona Piaţa Unirii – Grădina Publică din Municipiul Focşani, vor fi organizate o serie de acţiuni pentru copii. Astfel, Bulevardul Unirii va fi închis circulaţiei auto între intersecţiile cu strada Ştefan cel Mare şi Maior Gheorghe Pastia, începand de vineri, 1 iunie, ora 8.00, pană duminică, 3 iunie, ora 24.00. (I. C.)

Elevii, sfătuiţi să nu pună gura pe ţigară

Elevii şi viitorii asistenţi medicali au fost sfătuiţi să nu pună gura pe ţigară. Aceasta în cadrul unor acţiuni de informare organizate de DSP şi Centrul Antidrog. S-a marcat astfel data de 31 mai, „Ziua Mondială Fără Tutun”. Temele campaniei din acest an au fost “Intimidare. Stop intervenţiei industriei tutunului!” şi “Lasă-mă să te ajut să te laşi de fumat”. S-au făcut vizite de informare la Şcoala nr. 9, la Liceul nr. 1, dar şi la şcolile postliceale “Carol Davila” şi “Vasile Alecsandri”. “Nimeni nu poate să facă minuni peste noapte. Trebuie să fii motivat, convins că vrei să renunţi la acest viciu”, spun specialiştii de la DSP. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.