Ultima oră

Copii loviţi de maşini

Ziarul de Vrancea
26 mai 2012 1421 vizualizări
Aceştia au traversat strada prin loc nepermis şi au ajuns sub rotile unor maşini

Doi copii au ajuns la spital după ce au încercat să traverseze strada prin loc nepermis şi au fost loviţi de maşini. Primul incident s-a produs pe strada Nicolae Titulescu din oraşul Panciu, cand Constantin C., de 55 ani, din municipiul Constanţa, în timp ce conducea auto marca Seat, a acroşat şi accidentat grav un băiat de 5 ani. Micuţul a traversat strada la întamplare, fiind scăpat de sub supraveghere de adulţii care-l aveau în grijă. Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, după cum spun poliţiştii. Un alt incident în care a fost implicat un copil s-a produs pe DN 2 E 85 în comuna Dumbrăveni. Liviu-Ioan Z., de 27 ani, din municipiul Botoşani, în timp ce conducea auto marca BMW a surprins şi a accidentat grav un copil de 13 ani, din comuna Dumbrăveni, care a traversat strada prin loc nepermis şi fără să se asigure. Nici acest sofer nu era băut.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.