Ultima oră

Mini-Ştiri: Mărturie în dosarul haşiş: era drogat cand a recunoscut

Ziarul de Vrancea
16 mai 2012 1071 vizualizări
Florin Petru Olteniceanu, Ionuţ Turbea şi Daniel Munteanu au ajuns ieri la un nou termen în faţa instanţei de judecată. Cei trei sunt judecaţi pentru trafic de droguri de mare risc, în timp ce la Munteanu se adaugă şi introducerea în ţară a stupefiantelor

Deşi au cerut eliberarea sub control judiciar, instanţa le-a respins cererile celor trei inculpaţi, urmand ca ei să fie judecaţi în arest. Munteanu a mai spus judecătorilor că era drogat cand a spus că a adus haşiş în ţară, lucru pe care acum îl neagă. (G. S.)

Odobeşti: Trimis în judecată în lipsă

Un bărbat de 40 de ani din Odobeşti va da socoteală în faţa judecătorilor pentru două infracţiuni comise anul trecut. Marian Bîrnescu a intrat în perioada 15 august – 30 septembrie în locuinţa unei părţi vătămate din localitate de unde a furat cam tot ce a găsit. Bărbatul a luat caloriferele, un boiler, o motocoasă dar şi mai multe cutii cu var lavabil. Prejudiciul total este estimat la 13.000 lei. Apoi, pe 18 noiembrie, beat fiind, bărbatul şi-a ameninţat un cunoscut. Bîrnescu nu a putut fi audiat, fiind plecat din ţară. (G. S.)

Tractorist fără permis

Un tanăr din comuna Străoane va ajunge în faţa instanţei după ce s-a urcat fără permis într-un tractor. Pe DN 2L, poliţiştii l-au depistat pe Ion V., 35 ani, în timp ce conducea un tractor fără a poseda permis de conducere. Poliţiştii spun că bărbatul nu era băut. (D. C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.