Ultima oră

O domnişoară a izbit radarul Poliţei

Aurelian Ivan
10 mai 2012 8763 vizualizări
Tamponarea a avut loc ieri, în apropierea Direcţiei de Finanţe

O tînără din Focşani a reuşit ieri să îi suprindă pe poliţişti. A intrat cu autoturismul pe care îl conducea drept în maşina de radar a Poliţiei. Niciunul din oamenii legii nu a fost rănit, dar MCV-ul poliţiei a fost avariat. Tamponarea a avut loc în zona intersecţiei de la Direcţia de Finanţe Publice. Tanăra de numai 19 ani nu s-a asigurat la schimbarea benzii de deplasare şi a intrat în coliziune cu maşina poliţiei. Radarul nu a fost afectat, el va fi folosit în continuare pană la momentul în care va intra în service pentru reparaţii, după cum au informat oamenii legii. "Tamponarea urmează să fie soluţionată de către societatea de asigurări a persoanei care se face vinovată de producerea evenimentului rutier", ne-a declarat Bogdan Toader, purtătorul de cuvant al Inspectoratului Judeţean de Poliţie. Potrivit Poliţiei, domnişoara neatentă nu riscă prea multe pentru tamponarea de ieri. Totuşi, ea ar trebui să fie mai atentă în trafic, mai ales că este „boboacă” în ale condusului. Colegii din trafic care au fost părtaşi la eveniment au considerat că au fost răzbunaţi de domnişoara care a intrat în maşina cu radar, asta pentru că mulţi dintre ei fuseseră clienţi ai poliţiştilor pentru depăşirea vitezei legale. (A. IVAN)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
un cititor fidel, acum 4379 zile, 6 ore, 1 minut, 8 secunde
Prietene de ce la uni dai nume si la alti nu?.....
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.