Ultima oră

Mini-Ştiri: A lovit două maşini şi a fugit

Ziarul de Vrancea
25 mar 2012 1089 vizualizări
Un focşănean va fi cercetat penal după ce a lovit două maşini şi apoi a dat bir cu fugiţii. Sîmbătă, poliţiştii l-au depistat în Focşani pe Marian B., 41 ani, din localitate, în timp ce conducea o autoutilitară

Acesta avea o alcoolemie de 1 la mie. Cercetările au mai stabilit că acesta a mai lovit încă două autovehicule cu puţin timp în urmă de momentul depistării, provocînd avarii uşoare. Acesta a părăsit locul incidentului fără acordul poliţiei. Un alt accident a avut loc în Adjud. O femeie de 42 de ani din judeţul Bacău a fost victima unui accident rutier. Poliţiştii au stabilit că Sonia N., 47 ani, din comuna Ţifeşti, în timp ce conducea un autoturism, din cauza neatenţiei, a accidentat-o uşor pe Marinica B., 42 ani, din comuna Bereşti-Tazlău, care se afla pe partea carosabilă. (D. C.)

Tînăr acuzat că a furat buşteni

Poliţiştii din Panciu l-au depistat pe Gheorghe B., 26 ani, din comuna Broşteni, care tăia mai mulţi copaci din pădurea din punctul Chetrosu de pe raza comunei Fitioneşti. Acesta a fost oprit ulterior de un echipaj de poliţie pe DJ 205 J şi găsit cu 10 mc de lemne în maşină. Şoferul nu a putut prezenta acte legale de provenienţă şi transport şi va fi cercetat penal pentru faptele sale. (D. C.)

Scandalagiul Iuga rămîne după gratii

Chiar dacă a promis că nu va mai lua legătura cu fosta lui prietenă şi cu tatăl acesteia, judecătorii Tribunalului Vrancea au apreciat că Marian Iuga nu poate fi liberat provizoriu sub control judiciar. Aceştia au respins ca neîntemeiată solicitarea lui Iuga de a fi judecat în liberatate. Iuga este judecat pentru că la finalul lunii decembrie 2011 ar fi intrat în locuinţa fostei sale prietene, chiar de ziua ei şi că ar fi provocat scandal, lovindu-i şi tatăl. Procurorii l-au trimis în judecată pentru violare de domiciliu, distrugere şi lovire. Pe 28 decembrie, Iuga a fost arestat preventiv, măsura fiindu-i prelungită succesiv pînă la trimiterea în judecată. (G. S.)

Un bătrîn fost găsit mort în rîul Putna, iar un copil în pat, lîngă părinţi

 trei decese suspecte s-au produs în week-end

Trei persoane au decedat în mod suspect la sfîrşitul săptămînii. Primul caz de deces anunţat la Poliţie a fost cel al unui bărbat din Goleşti, de 45 de ani, care a fost găsit mort în casă. Poliţiştii spun că Ştefan M. nu a mai fost văzut de cîteva zile, iar cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenţă. Necropsia va scoate la iveală cauza morţii. Într-un alt caz un tată a anunţat poliţiştilor decesul copilului său în vîrstă de numai 2 luni şi 23 de zile. Este vorba de o fetiţă din Gugeşti care a decedat în timp ce dormea alături de părinţi. La prima vedere minora nu prezenta urme de violenţă pe corp, iar din discuţiile purtate cu părinţii s-a stabilit că aceasta nu ar fi suferit de vreo boală. Cadavrul a transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru a se stabili cauza decesului. Un tînăr de 26 de ani din comuna Bîrseşti a sesizat poliţia după ce şi-a găsit bunicul mort, plutind în albia rîului Putna. Ene B. de 76 de ani, plecase de acasă fără să mai dea nici un semn. Trupul bărbatul a ajuns la morgă, ancheta urmînd să fie continuată în funcţie de rezultatele necropsiei. (Aurelian IVAN)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.