Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
23 mar 2012 1116 vizualizări
CJ a dat peste 35.000 lei pe calculatoare

Consiliul Judeţean Vrancea şi-a completat tehnica din dotare cu 10 calculatoare performante, pentru care a cheltuit peste 35.000 de lei. Pentru un laptop subordonaţii lui Marian Oprişan au dat 3.900 lei. La acesta se adaugă patru computere personale, care au costat fiecare 4.050 lei şi cinci computere la preţul de 3.145 lei fiecare. Toate achiziţiile au fost făcute de la firma Secret Service SRL, prin cumpărare directă. (M. BOICU)


Inspectorii de protecţie civilă, convocaţi la pregătirea anuală


Inspectorii de protecţie civilă şi şefii serviciilor private pentru situaţii de urgenţă de la operatorii economici din judeţ au fost instruiţi ieri la Focşani de către oficialii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Acestora li s-au prezentat ultimele prevederi legislative care reglementează pregătirea în domeniul situaţiilor de urgenţă, atît pe linie de protecţie civilă, cît şi pe linia prevenirii incendiilor. De asemenea, cu ajutorul unui videoproiector s-a prezentat un exerciţiu demonstrativ privind activitatea Celulei de Urgenţă şi a salariaţilor de la locul de muncă în cazul producerii unor situaţii de urgenţă generate de cutremure de pămînt. (R. MANOLACHE)


Întîlnire de proiect la GAL „Ţara Vrancei”


Grupul de Acţiune Locală „Ţara Vrancei” are astăzi o şedinţă informală la Vidra, pentru lansarea acţiunilor prevăzute în proiect. Asociaţia implementează în perioada ianuarie 2012 – decembrie 2015 proiectul GAL „Ţara Vrancei”, finanţat de Uniunea Europeană şi Guvernul Romaniei, prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală AXA 4 – Promovarea iniţiativelor locale de tip LEADER, Măsura 431 – „Funcţionarea Grupurilor de Acţiune Locală, dobîndirea de competenţe şi animarea teritoriului”. „Scopul proiectului îl constituie dezvoltarea durabilă a teritoriului comunităţilor locale situate în zona provinciei istorice Ţara Vrancei, care conţine 16 localităţi din Vrancea şi una din Covasna. La acest parteneriat au aderat 15 parteneri publici, 23 de parteneri privaţi şi 28 de ONG-uri”, spun cei de la GAL „Ţara Vrancei”. (M. BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.