Ultima oră

Mini Ştiri: Au călcat pe bec la volan

Ziarul de Vrancea
16 mar 2012 1144 vizualizări
Poliţiştii de la rutier au întocmit joi mai multe dosare penale. Astfel, Valerică D., 51 ani, din Focşani, a fost depistat în timp ce conducea un Matiz, deşi avea permisul suspendat.

În comuna Goleşti, lucrătorii Serviciului Rutier l-au depistat pe Doru S., 23 ani, din  Bucureşti, care conducea un autoturism cu numerele de înmatriculare  false. Ionuţ R., 25 ani, din comuna Movileni, judeţul Galaţi, a fost prins circulînd cu o maşină radiată. Gabriel S., 37 ani, din Focşani, a fost depistat în timp ce conducea beat. Joi s-a produs şi un accident rutier în comuna Suraia. Biciclistul Ionică D., 53 ani, nu s-a asigurat şi a fost lovit de o maşină, fiind grav rănit. (D. C.)

Au dat zăpada jos de pe Unirea

Cadrele de la Colegiul Naţional „Unirea” au solicitat ajutorul pompierilor pentru a îndepărta zăpada strînsă pe unitate. La faţa locului s-a deplasat un  echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, cu autospeciala de lucru la înălţime şi cinci subofiţeri. Aceştia au acţionat pentru îndepărtarea zăpezii depuse pe acoperiş, întrucît punea în pericol siguranţa elevilor. (R. M.)

Stadion în flăcări

Pompierii au fost chemaţi să stingă un incendiu produs pe stadion. Aceştia s-au deplasat la faţa locului cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi patru subofiţeri. Au acţionat pentru stingerea unei arderi necontrolate de vegetaţie uscată, pe 50 mp, foc izbucnit în incinta Stadionului Municipal Focşani. (R. M.)



Judecătorii decid marţi dacă îl eliberează pe Marian Iuga


Magistraţii Judecătoriei Focşani au amînat pînă pe 20 martie pronunţarea privind liberarea sub control judiciar a lui Marian Iuga. Procesul va continua pe fond pe 30 martie. Marian Iuga şi apărătorul său au solicitat din nou instanţei liberarea sa sub control judiciar după ce şi-a luat angajamentul că pînă la finalizarea cercetării judecătoreşti  nu va avea nici o legătură cu părţile vătămate din acest dosar. Ieri, sala unde s-a judecat dosarul Iuga a fost plină cu membrii familiei, prietenii şi cunoştinţele acestuia, care cereau ca Marian Iuga să fie eliberat din arest. Bărbatul este cercetat penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de violare de domiciliu, lovire şi distrugere. Conform procurorilor, acesta a intrat la sfîrşitul lunii decembrie în casa fostei sale prietene, chiar în timp ce aceasta îşi serba ziua de naştere şi a făcut scandal, lovindu-l inclusiv pe tatăl fetei. Cu această ocazie, Iuga ar fi distrus mai multe bunuri din locuinţă. (G. S.)   


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.