Ultima oră

Minoră violată în grup la Măicăneşti

Ziarul de Vrancea
16 mar 2012 3416 vizualizări
u o tînără de 17 ani a fost abuzată de patru bărbaţi u aceştia au supus victima la pervesiuni sexuale

O tînără de 17 ani venită în vizită la o prietenă în comuna Măicăneşti a trăit o experienţă teribilă în noaptea de joi spre vineri. Fata a pierdut microbuzul şi nu a putut pleca acasă. A primit sprijin din partea paznicului de la primărie, care s-a oferit să o găzduiască la el acasă. Peste noapte, patru indivizi au intrat cu forţa în locuinţă, l-au bătut şi imobilizat pe paznicul primăriei, după care au luat-o pe fată pe sus şi au violat-o. „În cursul zilei, minora, din comuna brăileană Racoviţa, a venit pe raza comunei Măicăneşti cu scopul de a merge în vizită la sora ei. Deoarece sora acesteia nu a primit-o, minora s-a deplasat la sediul Primăriei Măicăneşti, pentru a căuta adăpost peste noapte. De aici, fata a fost încredinţată de paznicul Primăriei lui Tonică S., 66 ani, care urma să o cazeze la domiciliu său. În timp ce cei doi se aflau în curtea casei,  Cristian C., 26 ani, din localitate, a pătruns fără drept în incintă, l-a lovit pe Tonică S. în zona capului, după care a luat fata prin tragere forţată şi a condus minora la locuinţa familiei Viorel M., de pe raza satului Tătaru. La această locuinţă, Cristian C., Ionuţ M., 21 ani, Cătălin M., 26 ani şi Viorel M., 51 ani, profitînd de neputinţa victimei de a se apăra, au întreţinut cu aceasta relaţii sexuale. Cei în cauză au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentaţi la Parchetul de pe lîngă Judecătoria Focşani cu propunere de arestare preventivă”, spune inspectorul Cătălina Olteanu, de la biroul de presă al poliţiei. Anchetatorii au reuşit după mai multe ore de căutări să dea de urma autorilor. Din primele verificări se pare că autorii au întreţinut relaţii sexuale cu tînăra şi au suspus-o la perversiuni sexuale. (Dan CHIRIAC, Gabi SAVA)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Titi, acum 4434 zile, 15 ore, 3 minute, 25 secunde
Daca venea vreun investitor sau se demara vreo afacere, nu ar fi alflat nimeni. Dar de violul asta, pun pariu ca o sa stie toata lumea.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.