Ultima oră

Turul Vrancei: S-a dus la botez cu şişul la chimir şi a făcut scandal

Ziarul de Vrancea
12 mar 2012 1270 vizualizări
Botezul unui copil a devenit anul trecut, pe 6 noiembrie, ocazia cu care un bărbat din Năruja a făcut scandal şi a înjunghiat trei invitaţi.

Stoian Cimpoeşu, de 62 de ani, era bine băut iar scandalul a pornit, din spusele martorilor, chiar de la el. În faţa procurorilor, inculpatul a susţinut cu tărie că el a fost cel agresat şi că s-a apărat. Nu a putut însă explica de ce avea asupra sa un cuţit cu care a lovit trei dintre invitaţi. Din fericire, rănile au fost superficiale. Bărbatul însă va fi judecat pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice şi pentru port ilegal de cuţit. Anul trecut, Maricel Puţoi, zis şi “Şoicu”, a fost trimis în judecată şi ulterior condamnat pentru o faptă similară comisă la Nereju. Acesta a mers la o nuntă şi a făcut scandal, doar pentru că invitaţii nu s-au oprit din dans şi de la petrecere cînd a intrat “spaima satului”. (G. S.)


Liberalii cred că Băsescu nu are motive să se simtă umilit

Liberalii vrînceni cred că preşedintele Băsescu nu are motive să se declare umilit, aşa cum a susţinut într-o emisiune tv. “Faptul că te înjură lumea la televizor este un drept constituţional al tuturor. Cînd eşti şeful statului, ales de popor, nu există nicio limită, suporţi orice, pentru că interesul naţional e mai presus decît onoarea personală. Aşa ar fi normal. Cu toate că preşedintele se simte umilit, el nu are de gînd să renunţe la funcţia de şef al statului pe motiv că un preşedinte nu poate să abdice, conform propriei declaraţii. Ce a uitat Băsescu este că scumpa noastră ţară este republică, nu regat şi din câte ştiu, doar regii abdică, iar preşedinţii demisionează. Dacă tot se simte umilit Băsescu, de ce nu demisionează? Ar fi mai onorabil”, este de părere deputatul Nini Săpunaru. Preşedintele Traian Băsescu a declarat duminică la emisiunea "După 20 de ani" de la PRO TV că funcţia de preşedinte a reprezentat pentru el "cea mai mare umilinţă a vieţii" sale, explicînd că, cel puţin după 2007, s-a simţit continuu jignit, în special de cei invitaţi la diferite emisiuni tv. (Z. V.)

Şcoala Păuneşti, locul III la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar


În perioada 8 -11 martie a avut loc la Brăila etapa de zonă la handbal fete gimnaziu rural, competiţie derulată în cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar. Vrancea a fost reprezentată de campioana judeţeană, echipa şcolii Păuneşti. Jocurile s-au desfăşurat în sala de sport a LPS Brăila, unde la start s-au aliniat reprezentantele judeţelor Brăila, Constanţa, Buzău, Tulcea, Galaţi şi Vrancea. În urma acestor rezultate reprezentanta judeţului Vrancea a ocupat locul III în ierarhia finală. Iată podiumul: Şcoala Şendreni (GL)-10p (138-35) Locul I, Şcoala Poşta Cîlnău (BZ) -8p (91-64), Şcoala Păuneşti (VN) -6p (61-62). (S. T.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
critic, acum 4429 zile, 19 ore, 22 minute, 55 secunde
Tiganca inputita, gaozar, maimuta, incult....si multe alte jivniri ale lui Traian Basescu...saracu....ce umilit a fost in aproape 8 ani de mandat....8 ani fratilor? mai puteti duce?????
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.