Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
1 mar 2012 1580 vizualizări
Ajutoare la Cîrligele

Familiile nevoiaşe din Dălhăuţi, Cîrligele şi Blidari au primit ajutoare din partea Mănăstirii Dălhăuţi şi a organizaţiei comunale a Partidului Poporului. Partidul OTV susţine că în această zonă autorităţile n-ar fi ajuns să deszăpezească. „Am dus oamenilor pîine, zahăr, ulei, orez, produse lactate şi vedem cum bătrînii se roagă de noi să aducem pe cineva să-i scoată şi pe ei din zăpadă”, a declarat Nicuşor Negoiţă, preşedintele PP - DD Cîrligele. Oamenii lui Dan Diaconescu se laudă că ar fi dat pînă acum, ca ajutoare, opt tone de alimente, mai ales că partidul trebuie să îşi facă simţită prezenţa în virtutea alegerilor din vară. (I. C.)

Protestarii din Piaţa Unirii, păziţi de jandarmi

Protestatarii din Piaţa Unirii vor  fi în continuare păziţi de jandarmi. Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Vrancea a anunţat că va asigura ordinea şi liniştea publică pe timpul protestului organizat de „Asociaţia pentru Mediu Organizare Regională şi Formare” ce se va desfăşura pe parcursul lunii martie în Piaţa Unirii. De asemenea, pe  12 martie va fi organizat un marş de protest pe itinerarul Piaţa Unirii -  sediul PDL Vrancea, conform avizului numărul 10431/28.02.2012 eliberat de Primăria Municipiului Focşani. La acest protest şi-au anunţat prezenţa aproape 200 de persoane. De la declanşarea protestelor, jandarmii nu au aplicat nici o sancţiune celor ce au strigat împotriva Guvernului. (R. M.)

Primăria Focşani dă bani pentru biserici

Mihai Marius Iodache, preotul paroh al bisericii Sfîntul Ierearh Nicolae din Tăbăcari a solicitat autorităţilor locale circa 6 miliarde de lei vechi pentru consolidarea şi restaurarea lăcaşului de cult care se află de mai mulţi ani în proces de restaurare. Răspunsul autorităţilor a fost unul pozitiv. “Analizînd propunerea Direcţiei economice şi Serviciului investiţii, administrarea fondului locativ avizăm favorabil proiectul de hotărîre iniţiat de primarul municipiului Focşani, privind aprobarea acordării unui sprijin financiar parohiei Sfîntul Nicolae – Tăbăcari Focşani”. De asemenea, şi pentru zilele de sărbătoare ale primăverii, 1 şi 8 martie, se vor scoate nişte bani de la bugetul local. Mai exact, 5.000 de lei vor fi folosiţi pentru manifestări cu iz cultural-artistice în care reprezentanţii oraşului vor înmîna flori şi mărţişoare doamnelor şi domnişoarelor şi vor organiza un spectacol în cinstea acestora. (S. T.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
asesor, acum 4456 zile, 6 ore, 38 minute, 3 secunde
Cu dumnezeu inainte, dar ajutorul pentru biserica SF.NICOLAE TABACARI care poarta numele fostului judecator Vraciu Nicolae,arondat cu vila sa la acest locas pe care il sponsorizeaza cu banii stransi citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.