Ultima oră

Radiologul Buză: „Mi-a fost sechestrată maşina la spital”

Eduard Popescu
29 feb 2012 4640 vizualizări
Venit cu o urgenţă, Constantin Buză spune că a lăsat maşina în parcarea rezervată doctorilor pentru că bariera era ridicată, dar în momentul în care a revenit la maşină nu a mai fost lăsat să plece u dr. Nicolae Moise spune că parcarea respectivă este destinată exclusiv personalului unităţii

Parcare cu scandal la Spitalul din Focşani! Doctorul radiolog Constantin Buză acuză că ieri i-a fost sechestrată maşina în parcarea din curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon” Focşani. Totul s-ar fi întîmplat în momentul în care medicul a fost cu o persoană la UPU care ridica probleme de sănătate. Acesta spune că a lăsat maşina în parcarea doctorilor pentru că bariera era ridicată, dar în momentul în care a revenit la maşină nu a mai fost lăsat să plece. „Mi-a fost sechestrată maşina la spital. Am fost cu o urgenţă, o hemoragie. Mi-am permis să parchez acolo pentru că a trebuit să merg la UPU cu persoana respectivă. Nu am parcat în faţă la UPU pentru că nu am vrut să obstrucţionez ambulanţele. Era parcarea deschisă şi am parcat. Cînd am revenit bariera era coborîtă şi nu am putut să plec. După ce am ameninţat că o să chem presa a venit o persoană cu telecomanda”, a spus dr. Buză. Medicul consideră că cel mai mare spital din judeţ nu ar trebui să perceapă bani pentru parcarea maşinilor în curte. De partea cealaltă, dr. Nicolae Moise, managerul Spitalului, spune că acest lucru s-a întîmplat pentru că a parcat în spaţiul destinat medicilor din unitate, care au plătit pentru a beneficia de un loc de parcare. „Nu este salariatul nostru. Trebuia să plătească taxa de parcare şi nu să intre în parcarea medicilor. Taxele sînt percepute pentru întreţinerea aleilor pentru că nu primim bani nici de la Primărie, nici de la Consiliul Judeţean. Medicii şi-au plătit telecomanda. Este o parcare pentru medicii şefi de secţie, pentru asistenţi, personalul auxiliar. Am tot respectul pentru dl doctor dar trebuie să respecte regulamentul de ordine interioară a spitalului”, a menţionat dr. Nicolae Moise. La Spitalul din Focşani au fost montate în urmă cu cîţiva ani bariere pentru accesul în parcările spitalului. Parcările din faţa Centrului de Transfuzii Sanguine şi din curtea unităţii sînt destinate salariaţilor care au trebuit să plătească pentru a avea un loc de staţionare. Deoarece bariera se ridică doar cu o telecomandă specială, doctorii au trebuit să plătească, în acea perioadă, 165 lei, contravaloarea acestei telecomenzi. Şi bolnavii care doresc să intre cu maşina în parcarea spitalului trebuie să plătească o taxă de 5 lei. (Eduard POPESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
dan, acum 4444 zile, 7 ore, 3 minute, 38 secunde
Sa ne asteptam ca de-acum sa puna taxe la intrare Primaria , Consiliul Judetean si alte institutii publice care se vaita ca nu au bani.... Oops ! Am dat idei ...
dan, acum 4444 zile, 7 ore, 9 minute, 35 secunde
Am ajuns sa platim taxe pentru intrarea in spital de parca merge cineva sa viziteze spitalul ca pe un muzeu . O aberatie scornita de mintea unor nesimtiti care nu stiu cum sa mai stringa bani .
ionel, acum 4444 zile, 15 ore, 3 minute, 21 secunde
@ observatorul........dragule....tu esti si una si alta!...tu intri gratis !
ionel, acum 4444 zile, 15 ore, 7 minute, 48 secunde
bey...nea Moise.....ce-ar fi daca ne-am strange vre-o 50 de insi...sa platim parcarea...si sa lasam masinile in curtea spitalului v-o doua zile!!! ce zici ???
observatorul, acum 4444 zile, 16 ore, 55 minute, 52 secunde
reduceri pt infumurati si handicapati aveti ?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.