Ultima oră

Turul Vrancei: 1.500.000 lei pentru refacerea Primăriei Negrileşti

Ziarul de Vrancea
13 feb 2012 2235 vizualizări
Consiliul Judeţean Vrancea a întocmit zilele trecute un proiect de Hotărîre de Guvern prin care cere alocarea de fonduri necesare refacerii Primăriei Negrileşti, arsă din temelii în noaptea de 7-8 februarie 2012 ca urmare a faptului că maşinile de pompieri nu au putut merge pe DN 2 D.

În acest sens, s-a solicitat suma de 1.500.000 lei din Fondul de intervenţie la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2012. Solicitarea i-a fost făcută verbal şi premierului M. R. Ungureanu, care a fost sîmbătă în Vrancea, în cîteva localităţi sinistrate. (M. B.)

PC strînge ajutoare pentru vrînceni

PC a demarat o campanile umanitară “Implică-te pentru sinistraţi”, prin care vrîncenii pot dona alimente, apă, medicamente sau pături. Cei care vor să o facă sînt aşteptaţi la sediul de pe b-dul Cuza Vodă, lîngă Catedrala Catolică din Focşani. (I. C.)

Măicuţe din Slobozia Bradului, izolate din cauza nămeţilor

Mai multe maici de la mănăstirea Rogozu, Slobozia Bradului sînt blocate de mai multe zile din cauza nămeţilor acestea neavînd alimente şi medicamente. Epifanie Norocel, arhipiescopul Buzăului şi Vrancei a luat legătura cu Ministerul Apărării care a promis că va trimite militari în zonă pentru a elibera măicuţele. De asemenea, probleme sînt şi la o mănăstire din judeţul vecin, Buzău. “Ştim că măicuţele de la Sfînta Treime din judeţul Buzău nu pot ajunge la DN2 (E 85) acestea fiind izolate din cauza nămeţilor mari. Avem promisiuni că armata va interveni acolo şi că va ajunge la măicuţe”, au transmis reprezentanţii arhiepiscopiei. Se pare totuşi că doar măicuţele din Buzău au nevoie urgentă de medicamente. (S. T.)

Spaţii de cazare de la DJTS Vrancea

Direcţia Judeţeană  pentru Sport şi Tineret Vrancea a venit în întîmpinarea celor care muncesc pentru deszăpezirea judeţului şi a pus la dispoziţie spaţiile de cazare pe care le deţine în clădirea unde a activat în trecut Inspectoratul Şcolar.  Astfel, au fost cazaţi gratuit 57 de muncitori, 49 de salariaţi de la firma Vega 93 Galaţi şi opt de la Tracor Rapid SRL Bucureşti. Aceştia vor rămîne cazaţi în această locaţie pînă la finalul acţiunilor de deszăpezire. (D. C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
capsuna, acum 4457 zile, 14 ore, 3 minute, 34 secunde
De ce nu umbla Felix putin la conturile lui Ceausescu ? Macar sa scoata o parte din dobanzi pentru sinistrati. Aaaaa,banii sunt in Elvetia si acolo au cazut avalansele ?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.