Ultima oră

Mini-Ştiri:Moviliţa: Foc la casă

Ziarul de Vrancea
7 feb 2012 1313 vizualizări
Un bărbat din comuna Moviliţa a solicitat ajutorul pompierilor după ce a observat că i-a luat casa foc. În urma incendiului au ars circa 20 mp din acoperişul locuinţei, construit din lemn cu învelitoare din plăci de azbociment

Din primele verificări, pompierii au constatat că evenimentul, cel mai probabil, a fost provocat de un mijloc de încălzire locală supraîncălzit. (R. M.)

Copii transportaţi la Spital de SMURD

Doi copii au fost transportaţi de urgenţă  la Spitalul Municipal Adjud de echipajele SMURD. Este vorba despre un băiat de un anişor din Adjud şi o fetiţă de doi ani din comuna Corbiţa, care prezentau stare febrilă, tuse şi vărsături. Paramedicii au intervenit luni pentru soluţionarea a şase situaţii medicale de urgenţă. Astfel, s-a mai intervenit şi în Focşani unde s-a acţionat pentru acordarea primului ajutor calificat şi transportul pacienţilor la spital. (R. M.)

Lovit cu pumnul în faţă

Un bărbat din comuna Gura Caliţei a fost lovit cu pumnul în faţă. Incidentul a avut loc luni, în faţa Ocolului Silvic Gugeşti. Poliţiştii au fost sesizaţi că  Dragoş B. a fost lovit fără motiv şi înjurat de Marian L., 38 ani, din localitate. Niciuna dintre persoanele implicate în incident nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal. (D. C.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.