Ultima oră

Info-Sinistrat:Pompierii au plecat după bolnavii de dializă de la Tulnici

Ziarul de Vrancea
6 feb 2012 1078 vizualizări
O echipă de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) a adus ieri la Focşani zece bolnavi care depind de dializă. Pe teren a fost trimisă autospeciala de transport victime multiple, venită duminică de la Iaşi.

De la Tulnici a fost preluată o persoană, de la Valea Sării două, de la Vidra cinci dializaţi, iar de la Boloteşti alte două persoane. Toţi au ajuns la Centrul de Dializă Focşani. Accesul autospecialei a fost facilitat de un utilaj de deszăpezire de la Secţia Drumuri Naţionale. Bolnavii au nevoie de filtrarea sîngelui de două sau trei ori pe săptămînă pentru a rămîne în viaţă. (R. M.)

În caz de urgenţă, o farmacie vă aduce medicamentele acasă

În caz de urgenţă medicală o farmacie din Focşani şi-a propus să le ducă bolnavilor din oraş medicamentele acasă. Bătrînii, prizonieri în propriile case din cauza zăpezii, pot solicita ajutorul angajaţilor de la farmacia “Alcor”, administrată de liberala Fevronia Stoica, în cazul în care au nevoie de anumite medicamente. “Trebuie să ţinem farmacia deschisă. Am trimis deja medicamente la nişte pensionari din oraş pentru că boala nu ştie de vreme rea. Încercăm pe cît putem să venim în sprijinul unor oameni care nu pot ieşi din casă şi au nevoie de ajutor medical”, a menţionat Fevronia Stoica. Persoanele aflate în nevoie pot apela numărul de telefon 0237/222.706. (R. M.)

Codul portocaliu amînă şedinţa de CL

Şedinţa de Consiliu Local Focşani care ar fi trebuit să aibă loc marţi, 7 februarie, a fost amînată din cauza codului portocaliu de ninsoare şi viscol care s-a abătut asupra judeţului şi a Focşaniului. Întîlnirea consilierilor a fost amînată pentru joi, 9 februarie, de la ora 16.00. „Amînarea se datorează condiţiilor meteo deosebite care impun prezenţa prioritară a factorilor de decizie în zonele afectate”, transmite Dan Cazaciuc, purtătorul de cuvînt al Primăriei Focşani.  (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.