Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
5 feb 2012 1139 vizualizări
Activitatea de judecată se suspendă din cauza vremii

Cele patru instanţe din Vrancea, Tribunalul Vrancea, judecătoriile Focşani, Panciu şi Adjud şi-au suspendat activitatea din cauza vremii. «Avînd în vedere condiţiile meteorologice deosebite, mîine, 6 februarie 2012, toate cauzele de la Tribunalul Vrancea, dar şi de la Judecătoriile Focşani, Panciu şi Adjud se amînă. Pentru zilele următoare, deciziile privind activitatea de judecată vă vor fi anunţate ulterior, în funcţie de evoluţia vremii», a declarat Carmen Danţiş, purtătorul de cuvînt al Tribunalului Vrancea. Reprezentanţii instanţelor spun că vor anunţa ulterior şi termenele la care au fost amînate dosarele ce ar fi trebuit judecate în perioada de suspendare. (G. SAVA)

Număr de urgenţă pentru pănceni

0237/275811 este numărul la care cetăţenii pot cere ajutorul Primăriei Panciu, în cazul în care au urgenţe medicale sau lipsă de alimente. Autorităţile spun că în oraş se acţionează cu toate utilajele, dar că viscolul le face munca invizibilă. În cadrul şedinţei Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă de la Panciu s-a decis suspendarea cursurilor pentru grădiniţele şi şcolile din oraş. Totodată, 20 de familii din Sovejana şi Panciu au primit ajutoare în apă şi alimente. Primarul Ion Petre le cere păncenilor să pună mîna pe lopeţi pentru a ajuta la deszăpezire după ce viscolul se termină. (I. CREŢU)

Copiii de la clasa a III-a, încolonaţi la vaccinare

Astăzi ar fi trebuit să demareze în şcoli campania de vaccinare a elevilor de clasa a III-a împotriva poliomelitei, însă aceasta a fost amînată din pricina condiţiilor meteorologice. Campania se va desfăşura după ce Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vrancea a primit de la Ministerul Sănătăţii dozele de vaccin necesare acestei acţiuni. Vor fi vaccinaţi 3.500 de elevi. DSP a mai primit şi 1.100 doze de vaccin  împotriva difteriei şi a tetanosului. Acestea vor fi folosite pentru imunizarea elevilor de clasa a IX-a. Şi această campanie se mai amînă însă deoarece autorităţile au nevoie de aproape 3.500 de doze din acest ser. (R. MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.