Ultima oră

Se circulă în condiţii de iarnă pe drumurile din Vrancea!

Mihaela Beșleagă
20 ian 2012 1550 vizualizări
Utilajele de deszăpezire au patrulat începînd cu noaptea trecută pe toate drumurile din judeţ în prima intervenţie mai serioasă din această iarnă, după ce toate arterele rutiere au fost acoperite de polei şi zăpadă.

Pe drumul european E85 se circulă în prezent bine, ne-a dat asigurări şeful Secţiei de Drumuri Naţionale Vrancea, Lucica Chiper. “Pe E85, la ora 11.10, la care m-am întors de pe drum, la limită cu judeţul Bacău, drumul era la negru. Se mai intervenea pe benzile marginale, pentru îndepărtarea zăpezii. Nu s-au semnalat incidente”, ne-a declarat Lucica Chiper. S-a acţionat pe toate drumurile naţionale cu 23 de utilaje în total, cu lamă pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil şi cu material antiderapant. Şi reprezentanţii Consiliului Judeţean Vrancea transmit că în judeţ nu sînt drumuri închise sau blocate în urma ninsorilor căzute în ultima vreme, circulaţia autovehiculelor desfăşurîndu-se în condiţii de iarnă pe majoritatea sectoarelor de drum. Pe drumurile judeţene s-a acţionat cu 18 de utilaje cu lamă, respectiv pentru împrăştierea de materiale antiderapante. „Pentru a asigura în continuare condiţii optime de circulaţie pe drumurile judeţene, în eventualitatea unor noi ninsori mai abundente, vom dispune suplimentarea atît a numărului de utilaje care acţionează în teritoriu, cît şi a cantităţilor de material antiderapant”, a spus Iulian Matache, directorul Direcţiei de Dezvoltare din cadrul CJ Vrancea. Meteorologii anunţă ninsori viscolite la munte şi polei în restul teritoriului, pînă sîmbătă dimineaţă, inclusiv în judeţul nostru. Poliţiştii rutieri recomandă participanţilor la trafic să circule cu prudenţă şi să nu plece la drum fără să fie echipaţi cu anvelope de iarnă. (Mihaela BEŞLEAGĂ)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
vvv, acum 4488 zile, 4 ore, 54 minute, 31 secunde
Fie-i burta umflata celui ce a dispus imprastierea de pietris pe DN2, nenorocitilor, ca mi-am facut parbrizul svaiter...De ce drk nu se verifica materialul cu care se da pe sosea ?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.