Ultima oră

Turul Vrancei: Mai mulţi furnizori în contract cu CAS Vrancea

Ziarul de Vrancea
16 ian 2012 927 vizualizări
Tot mai mulţi furnizori de servicii medicale vor să intre în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Vrancea. Opt furnizori s-au adresat instituţiei din sănătate şi au depus dosarele de contractare pentru a fi supuse evaluării.

Este vorba despre furnizori care nu s-au aflat anul trecut în relaţii contractuale cu CAS precum, doi medici specialişti, o farmacie, un laborator, un medic dentist, un furnizor de asistenţă medicală de specialitate de recuperare, reabilitare a sănătăţii, un furnizor îngrijiri domiciliu şi un furnizor de dispozitive medicale. Aceştia se vor alătura celor aproape 400 de furnizori care au primit bani de la stat pentru tratarea vrîncenilor şi anul trecut. Conform calendarului de contractare, perioada de negociere, întocmire şi semnarea contractelor 20 – 31 ianuarie 2012. (R. M.)


Orange îşi pune antenă la Andreiaşu


Compania de telefonie mobilă Orange Romania va amplasa în comuna Andreiaşu de Jos o staţie de telefonie mobilă în sistem GSM. Potrivit autorizaţiei emisă la sfîrşitul anului trecut de Consiliul Judeţean, valoarea investiţiei companiei este de 100.000 de lei, iar durata de realizare a acesteia este de 26 de luni. Deocamdată, CJ nu a emis în acest an nici o autorizaţie de construcţie şi nici un certificat de urbanism. (M. B.)
Retrocedări la Comisia judeţeană de fond funciar
Membrii Comisiei Judeţene pentru stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor s-au întrunit ieri într-o şedinţă la Prefectură, sub conducerea prefectului Sorin Hornea. În urma discuţiilor, au fost validate 17 propuneri privind reconstituirea dreptului de proprietate de la Comisiile Locale Boloteşti, Coteşti, Urecheşti, Fitioneşti, Focşani, Gugeşti, Homocea, Jariştea, Măicăneşti, Mărăşeşti, Moviliţa, Paltin, Păuneşti, Rugineşti şi Ţifeşti. De asemenea, au fost invalidate 12 propuneri pentru retrocedări la  Fitioneşti, Jariştea, Păuneşti şi Vizantea Livezi. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.