Ultima oră

VIDEO!!! Advertorial: Revelionul la David’s - mîncare, băutura şi atmosferă la superlativ

Ziarul de Vrancea
21 dec 2011 8037 vizualizări
In noaptea dintre ani, oaspeţii restaurantului David’s din Focşani vor avea parte de un adevărat regal gastronomic, cu delicatese din peşte şi vînat, totul într-un stil “french cuisine”, dar degustat pe romaneşte u chiar dacă meniul este uşor, în spiritul sportiv al casei, petrecăreţii vor primi cadou un abonament gratuit pentru luna ianuarie 2012 la sala de fitness Dagemar Sports Center

 Mîncăruri savuroase, băuturi variate, un decor de sărbătoare, cu foc la şemineu şi brad împodobit, acestea sînt o parte dintre “ingredientele” pe care managerii de la restaurantul David's din Focşani, care funcţionează în incinta Complexului Sportiv Dagemar, le oferă celor care aleg să petreacă aici Revelionul 2011-2012. Iar noaptea dintre ani se cere a fi una de neuitat, în care o companie plăcută, alături de parteneri şi prieteni, se cere asezonată cu un meniu de sărbătoare. Managerii restaurantului au decis să-i surprindă pe invitaţi nu doar cu un decor cu totul special şi o servire ireproşabilă, ci şi cu un meniu sofisticat şi extrem de variat, în stil “French cuisine”, aşa cum rar ai ocazia să deguşti în Focşani. Iar în noaptea în care se pun dorinte şi se fac planuri pentru noul an trebuie să încercaţi ceva care nu se degusta cu siguranţă în fiecare zi. Reporterii noştri au stat de vorbă cu proprietarul şi bucătarul şef al restaurantului pentru a afla ce pregătesc pentru marea petrecere. 

Surprizele bucătarului şef

Peşte spadă fume, cîrnăciori de mistreţ, rulou de căprioară şi vinegrete de trufe, pastramă de antilopă, saramură de iepure ori file de cerb cu sos de rozmarin şi ghimbir sînt doar cîteva dintre bunătăţurile pe care bucătarul şef  le va pregăti pentru cei care aleg să petreacă la David’s o noapte specială. „Împreună cu proprietarul restaurantului am conceput un meniu special pentru Revelion, în care îmbinăm cele mai proaspete ingrediente, cu peşte, vînat, legume, care cu siguranţă îi va încînta pe cei care vor petrece în restauratul nostru. O seară în care să nu te îngreunezi, o seară în care să-ţi facă plăcere să mănînci, cu mîncăruri light, fine, nu greoaie, în concordanţă cu ce facem noi în cadrul Complexului Sportiv Dagemar. Nu am dorit să organizăm o petrecere de Revelion cu un meniul clasic, încărcat, ci cu ceva finuţ, sportiv, aşa încît musafirii noştri să deguste din toate şi să rămînă plăcut surprinşi. Iar energia să o consume pe ringul de dans”, ne-a spus bucătarul şef. Cei care vor petrece la David’s vor avea ocazia să deguste şi o altă delicatesă pe bază de file de Barbun,  o specie de peşte din Marea Mediterană şi pe care bucătarul îl va găti într-un mod special, cu sos de guacamole, făcut din fructe de avocado bine coapte şi diverse mirodenii. Ca desert veţi putea savura Semifredo de zmeură cu portocale şi trufe de ciocolată, iar în materie de băuturi barul vă stă la dispoziţie cu un pachet festiv format din Whiskey, Martini, Cognac, vinuri de Vrancea, sucuri şi, desigur, spumantul cu care să ciocniţi la trecerea în noul an, toate incluse în preţ.

Muzică bună, foc de artificii şi abonament la sala de fitness

Dacă nu v-aţi decis unde să petreceţi noaptea magică dintre ani, iată o alternativă care cu siguranţă va satisface chiar şi cele mai îndrăzneţe gusturi. Ca bonus, fiecare dintre cei care aleg să petreacă Revelionul la David’s va primi cadou un abonament gratuit pentru o lună de zile la sala de fitness şi aerobic din cadrul Bazei Dagemar Sports Center. Aşadar, dacă vreţi să începeţi anul bine, cu mişcare, sănătate şi voie bună, iată cea mai bună oportunitate, centrul de fitness al celor de la Dagemar fiind unul dintre cele mai moderne din ţară. “Restaurantul nostru are 170 de locuri, însă mizăm pe 140 de persoane la Revelion, întrucît vrem ca oamenii să se simtă bine, să fie creată acea limită de discreţie între mese. Sîntem siguri că cei care ne vor fi oaspeţi nu vor regreta alegerea făcută, ba chiar se vor întoarce cu mare drag”, ne-a spus proprietarul de la David’s. De întreţinerea atmosferei la Revelionul David’s se ocupă DJ eXu şi Cătălina, colaboratorii localului, care garantează că buna dispoziţie va fi la ea acasă. În plus, la miezul nopţii musafirii vor avea parte şi de un foc de artificii şi alte momente speciale. Preţul pentru acest spectacol complet de Revelion este de 300 de lei de persoană. Restauratul David’s este situat în Focşani, pe strada Coteşti nr. 101. Alte informaţii şi rezervări la numărul de telefon 0747.424.753. Petrecerea la David’s începe în seara de 31 decembrie şi se termină pe vremea Sorcovei, pe 1 ianuarie 2012. La mulţi ani!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.