Ultima oră

Mini Ştiri: Focşani: Conducea tractorul băut şi fără permis

Ziarul de Vrancea
21 dec 2011 1825 vizualizări
Un bărbat de 35 de ani din Focşani a fost trimis în judecată pentru că a condus un autovehicul fără a poseda permis

Fapta a fost comisă la data de 14 august 2011, cînd Gheorghe Boghian se afla împreună cu soţia sa la volanul unui tractor rutier pe care îl conducea pe strada Cuza Vodă din municipiu, fără a avea permis. Bărbatul a fost oprit la un control de rutină iar în urma testării a reieşit că bărbatul conducea băut, avînd în sînge o alcoolemie de 1,45 grame la mie. Omul s-a ales cu dosar penal. (G. S.)


 Bombe găsite la fier vechi


Muncitorii a două societăţi de colectare a fierului vechi din oraşele Adjud şi Mărăşeşti au solicitat ajutorul pirotehniştilor după ce au găsit mai multe proiectile în timp ce sortau fierul colectat. În total, în urma celor două misiuni, au fost ridicate 28 proiectile explozive şi perforante de diferite calibre, o grenadă defensivă, o mină antipersonal şi o lovitură de aruncător. Muniţia a fost ridicată şi transportată la depozitul ISU în vederea distrugerii. (R. M.)


10 cutii de petarde confiscate de poliţişti


Un tînăr din Mărăşeşti s-a ales cu dosar penal după ce a vîndut mai multe petarde. Poliţiştii din Mărăşeşti l-au depistat pe  Lucian N., 25 ani, în timp ce încerca să vîndă zece cutii cu petarde din clasa a II-a în piaţa din oraş. Întreaga cantitate a fost confiscată. (D. C.)






În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.