Ultima oră

Infopol

Ziarul de Vrancea
19 dec 2011 1099 vizualizări
Mini-Ştiri

S-au automutilat la beţie

Doi tineri au ajuns în weekend la Spitalul Judeţean după ce, băuţi fiind, s-au automutilat. Un tînăr de 19 ani din Odobeşti a ajuns pe mîna medicilor beat mort, agitat şi cu tăieturi pe antebraţ, în timp ce altul de 22 ani din Străoane a ajuns la spital cu mai multe răni pe antebraţ. Ambii au fost trimişi la psihiatrie pentru un control de specialitate. (R. M.)

Vidra: Teste anti-etnobotanice

Doi adolescenţi din Vidra au fost aduşi sîmbătă la spital pentru că părinţii au auzit de la vecini că aceştia ar consuma plante etnobotanice. Băieţii de 15 ani au fost testaţi la UPU, dar rezultatele au fost negative. A fost însă şi un bărbat de 33 ani din Focşani care a avut nevoie de tratament medical după ce a fumat etnobotanice. Omul a fost trimis la psihiatrie după ce a combinat ierburile cu alcoolul. (R. M.)

Focşani: Agent de vînzări trimis în judecată

Toader Mirodone, 46 ani, din comuna Garoafa, este acuzat de delapidare şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, motiv pentru care a fost trimis în judecată de procurori. Bărbatul fusese angajat pe postul de agent de vînzări la o societate din Focşani iar pe 16 august şi 21 septembrie a întocmit în fals trei facturi fiscale de 5.328 lei. Societatea comercială s-a constituit parte civilă cu suma în cauză care nu a fost recuperată. (G. S.)

Garoafa: Accident din cauza carosabilului umed

Marian C., 20 ani, din Panciu, nu a adaptat viteza la condiţiile carosabilului, a pierdut controlul autoturismului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile la Garoafa. În urma accidentului, trei tineri din Panciu au fost răniţi. Şoferul nu era băut după cum spun poliţiştii, care le recomandă participanţilor la trafic să circule cu băgare de seamă pentru că vremea este în schimbare. (A. I.)

Petarde confiscate

Poliţiştii din Odobeşti l-au surprins pe Vasile D., 58 ani, din Slobozia Bradului, care comercializa 400 de petarde pe raza oraşului. Bărbatului i s-a întocmit dosar penal, iar petardele au fost confiscate. Oamenii legii spun că este interzisă comercializarea petardelor în această perioadă. (A. I.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.