Ultima oră

COLOANA de stiri nationale: Un bărbat a murit la interogatoriul poliţiştilor

Ziarul de Vrancea
19 dec 2011 876 vizualizări
Poliţiştii din comuna botoşăneană Mihălăşeni sînt cercetaţi de conducerea IPJ Botoşani după ce un bărbat, suspectat de furt, a murit în sediul postului de poliţie.

Potrivit primelor rezultate ale necropsiei, decesul a fost determinat de o hemoragie internă, victima avînd şi mai multe urme de lovituri pe corp. Bărbatul, de 34 de ani, a murit, vineri, în sediul postului de poliţie în timp ce era anchetat pentru furtul a mai multe produse dintr-un magazin mixt. Lui i s-a făcut rău în timpul interogatoriului, iar poliţiştii au chemat asistentul medical din comună, dar pînă cînd aceasta a ajuns bărbatul a murit. Ancheta a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lîngă Tribunalul Botoşani pentru a stabili împrejurările care au determinat moartea bărbatului.

"Cuţu Cuţu" preferă sterilizarea

Preşedintele Asociaţiei "Cuţu Cuţu" susţine că în cinci ani de zile nu vor mai fi cîini pe stradă dacă animalele vor fi sterilizate şi susţine demersurile pentru o astfel de campanie pentru care în două săptămîni s-au strîns peste 120.000 de semnături. "Respingem orice demers prin care cîinii ar putea fi eutanasiaţi. Vrem ca animalele să fie sterilizate, iar dacă acest lucru se va desfăşura într-un program riguros, în cinci ani de zile nu vom mai avea cîini pe stradă", a declarat ieri preşedintele Asociaţiei "Cuţu Cuţu", Marcela Pîsla. Potrivit acesteia, peste jumătate din români doresc ca animalele să nu fie eutanasiate.
Organizaţiile nonguvernamentale pentru protecţia animalelor cer în 10 ianuarie o dezbatere publică privind situaţia cîinilor de rasă comună, acţiunea fiind programată cu o zi înainte de a fi dezbătut proiectul de către Curtea Constituţională. Mai mult, reprezentanţii ONG-urilor spun că în adăposturi pot fi duşi cîinii agresivi şi şefii de haită, ceilalţi putînd fi lăsaţi liberi.





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.