Ultima oră

Video!!!!De Ziua Naţională, focşănenii au aplaudat parada militară de pe Bulevardul Cuza Vodă

Mihaela Beșleagă
1 dec 2011 1977 vizualizări
Ziua Naţională a Romaniei a fost sărbătorită astăzi cu fast şi la Focşani. Sute de focşăneni , de la cei mai tineri pînă la cei mai în vîrstă, au ieşit pe Bulevardul Cuza Vodă pentru a vedea manifestările organizate cu ocazia zilei de 1 Decembrie.

 „Înarmaţi” cu drapele şi cocarde tricolore, dar şi cu pancarte pe care scria „Romania, te iubesc!”, focşănenii au fost pentru o zi mai aproape şi de conducătorii judeţului şi de politicieni. La manifestările de ieri au participat prefectul Sorin Hornea şi preşedintele Consiliului Judeţean, Marian Oprişan, care au salutat Garda de onoare la începutul manifestărilor. De asemenea, au fost prezenţi şi deputaţii Alin Trăşculescu (PDL), Nini Săpunaru (PNL) şi Angel Tîlvăr (PSD), fiecare înconjuraţi de oameni de partid şi primari din tot judeţul. După o slujbă religioasă a urmat ceremonia depunerii de coroane de flori din partea instituţiilor judeţene şi a partidelor politice. Cel mai aşteptat şi mai impresionant moment al zilei a fost defilarea militară a blindatelor şi maşinilor de intervenţie ale militarilor din cadrul Garnizoanei Focşani, dar şi din dotarea jandarmeriei, poliţiei şi pompierilor, toate fiind primite cu aplauze de audienţă. Manifestările s-au încheiat cu un scurt concert de fanfară militară. Spre deosebire de alţi ani, oficialităţile nu au mai susţinut discursuri. Amănunte despre manifestările dedicate Zilei Naţionale de la Focşani veţi putea citi mîine, în ediţia print a ziarului. (Mihaela BEŞLEAGĂ)   


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Titi, acum 4532 zile, 18 ore, 37 minute, 13 secunde
Eu zic ca stupid sa il mai intrebati pe Oprisan de referendum oricand, nu numai de 1 Decembrie...Pentru ca el, cand nu are raspunsuri, le da in "stupizenii"...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.