Ultima oră

Turul Vrancei:Ghionea, unicul candidat la conducerea Finanţelor

Ziarul de Vrancea
30 nov 2011 942 vizualizări
Ion Ghionea este singurul candidat pentru şefia Direcţiei Generale Finanţelor Publice Vrancea, după terminarea analizării dosarelor de către Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publice (ANFP). Concursul va avea loc la ANFP pe 5 şi 7 decembrie. Prima probă va fi scrisă, iar a doua va consta într-un interviu

Ion Ghionea a fost numit în funcţia de director executiv al Finanţelor la începutul anului  în locul liberalului Eugen Ciorici, pînă la organizarea unui concurs. Finanţistul nu ar trebui să aibă probleme să-şi menţină funcţia, avînd în vedere şi apropierea sa de actuala putere. Teoretic, Ion Ghionea mai are trei ani pînă la pensie.  (M. B.)


Puţine locuri de muncă la început de decembrie


Mai puţin de 100 de locuri de muncă vacante au fost identificate de AJOFM la nivelul judeţului nostru, valabile pînă la 7 decembrie. Aşadar, angajatorii din Vrancea au nevoie de trei zugravi, doi tîmplari universali, doi lăcătuşi mecanici, două secretare şi trei dulgheri restauratori. De asemenea, se caută patru solişti vocali, şapte instrumentişti şi un impresar artistic. În Spaţiul Economic European, Belgia solicită cinci asistenţi medicali, Norvegia ingineri, iar Cehia un operator maşini de găurit. Mai multe informaţii privind locurile de muncă şi grila de salarizare pot fi obţinute la sediul AJOFM din Bulevardul Unirii. (S. T.)


Finanţiştii ţin lecţii despre corupţie   


Centrul Zonal Focşani al Şcolii de Finanţe Publice şi Vamă va găzdui pe 5 şi 6 decembrie cursul „Vulnerabilitatea la corupţie”. Principalele teme urmărite vor fi vulnerabilitatea la corupţie – considerente generale, căi de acţiune pentru prevenirea şi combaterea fenomenelor de corupţie la nivelul Finanţelor, metodologia de identificare a riscurilor şi vulnerabilităţilor la corupţie. Lectori vor experţi din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală - Direcţia Generală de Audit Public Interne. Cursul se adresează persoanelor cu atribuţii de verificare şi control din 17 judeţe din regiune, între care şi Vrancea. (M. B.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.