Ultima oră

Mini-Ştiri:Copil dispărut, găsit la Spitalul Focşani

Ziarul de Vrancea
29 nov 2011 1063 vizualizări
Un copil de 16 ani din comuna Vrîncioaia, care era dat în urmărire naţională, a fost găsit de poliţişti la Spitalul Judeţean Focşani.

Lucrătorii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Vrancea au fost anunţaţi de medicii de la pediatrie că Fani O., copil instituţionalizat, dar care din acest an e cazat la internatul Colegiului “Ion Mincu” Ion Focşani, a fost internat la spital. Băiatul, care între timp a lucrat la o stînă din Vidra şi o fermă din Suraia, a ajuns la spital săptămîna trecută, după ce s-a îmbolnăvit. Fani a fost luat de DGASPC Vrancea, fiind dus în Adăpostul Temporar de minori Focşani. (R. M.)

Bărbat mort în condiţii suspecte

Lucrătorii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Focşani fac cercetări în cazul morţii unui bărbat de 46 de ani din comuna Cîmpineanca. Poliţiştii au fost sesizaţi de Serviciul de Ambulanţă că s-a intervenit la locuinţa lui Tudorache U., care se simţea rău. Personalul de pe Salvare a efectuat manevre de resuscitare, însă fără rezultat, constatîndu-se în cele din urmă decesul bărbatului. (D. C.)

Căruţă lovită în plin de o Dacie

O căruţă a fost lovită în plin de o maşină Dacia pe drumul naţional care trece prin comuna Cîmpuri. Poliţiştii au stabilit că Tomiţă C., 57 ani, din Buzău, din cauza neatenţiei a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu atelajul hipo, ce se deplasa din sens opus. Căruţaşul, Marian I., 32 ani, a fost rănit uşor. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.