Ultima oră

Mini Ştiri:Focşani: Telefon contrafăcut, confiscat de jandarmi

Ziarul de Vrancea
22 nov 2011 1445 vizualizări
Un tînăr din Tecuci a rămas fără un telefon mobil pe care îl oferea spre vînzare. Luni, un echipaj de jandarmi s-a sesizat că în parcarea complexului comercial „Kaufland” din Focşani, un tînăr oferea spre vînzare cu 200 de lei un telefon Nokia E 71

„Luat la întrebări, vînzătorul a recunoscut că ştia că telefonul este contrafăcut şi nu deţine documente de provenienţă pentru aparat. Jandarmii i-a confiscat telefonul şi i-au întocmit dosar penal pentru punerea în circulaţie de mărfuri contrafăcute.  Jandarmii sfătuiesc cetăţenii să nu se lase păcăliţi de astfel de comercianţi pentru că de cele mai multe ori produsele oferite spre vînzare sînt contrafăcute”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei. (D. C.)

Năruja: L-a lovit cu o secure şi l-a băgat în spital aproape trei luni

Procurorii focşăneni l-au trimis în judecată pe Ştefan Mocănaşu, pe care l-au acuzat de săvîrşirea infracţiunii de vătămare corporală gravă. Bărbatul, de 59 de ani din Năruja, a avut pe 9 iunie o discuţie cu un consătean pe care l-a lovit cu o secure peste piciorul drept, pe care i l-a fracturat. Victima a avut nevoie de 80- 90 de zile de îngrijiri medicale. Totul a pornit de la un conflict mai vechi, respectiv de la faptul că inculpatul a lăsat o turmă de oi să pască pe terenul părţii vătămate. Mocănaşu nu a recunoscut că l-ar fi lovit cu securea ci cu un băţ care avea la capăt o verigă metalică. (G. S.)

Odobeşti: Judecat pentru neplata pensiei alimentare

Gheorghe Coşniţă, de 39 de ani din oraşul Odobeşti, a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de abandon de familie. Bărbatul nu s-a mai achitat de îndatoririle faţă de copilul său minor rămas în întreţinerea mamei, din luna ianuarie 2010. Acesta avea lunar de plată suma de 135 lei şi a justificat procurorilor că nu a mai avut un loc de muncă şi, în consecinţă, nu a mai realizat venituri. (G. S.)

Gura Caliţei: Copiii s-au jucat cu focul

Un bărbat din satul Dealul Lung, comuna Gura Caliţei, a solicitat ajutorul pompierilor după a observat că furajele depozitate în curte au luat foc.
În urma incendiului au ars circa 8.000 kilograme furaje pregătite pentru hrana animalelor pe timpul iernii. În urma verificărilor făcute s-a constatat că incendiul a fost provocat de jocul copiilor cu focul. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.