Ultima oră

Judecatorii de de la Tribunalul Bucuresti vor sa-l demita pe judecatorul Adrian Toni Neacsu din CSM

Ziarul de Vrancea
12 nov 2011 3408 vizualizări
Un grup de initiativa format din peste 90 de judecatori, reprezentand mai bine de o treime din numarul judecatorilor Tribunalului Bucuresti, a inaintat conducerii instantei o cerere de declansare a procedurilor de revocare din CSM a judecatorului Adrian Toni Neacsu pentru lipsa acestuia de implicare in problemele deosebit de grave ale celui mai mare tribunal din tara, dupa cum scrie Lumea Justitiei (luju.ro).

In memoriul la care a fost atasata lista cu semnaturile judecatorilor petitionari s-a solicitat convocarea adunarii generale a judecatorilor Tribunalului Bucuresti pentru a se lua o decizie in sensul initiativei lansate. Conducerea TMB a si fixat data adunarii generale pentru 18 noiembrie 2011, orele 13.00. Cei peste 90 de judecatori s`nt suparati pe trimisul lor in CSM pe motiv ca acesta nu si-a onorat niciuna dintre multele promisiuni facute in campania electorala, in conditiile in care Tribunalul Bucuresti se confrunta cu cele mai multe dosare din tara si cu probleme financiare si logistice deosebit de grele, mai scrie luju.ro. Lipsa de judecatori si lipsa de solutii pentru aglomerarea de dosare nu a preocupat aproape deloc actualul CSM, in pofida suficientelor semnale de alarma trase de conducatorii instantei. Reprosurile judecatorilor TB nu se opresc doar aici, ei s`nt indignati se de faptul ca au fost amagiti in campania electorala, cand fostul sef al Tribunalului Vrancea i-a vizitat, a discutat cu ei si a promis foarte multe, reusind sa obtina un numar insemnat din voturile lor, care i-au asigurat fotoliul de membru in CSM. Colectivul de magistrati ai Tribunalului Bucuresti este foarte afectat de faptul ca in ultimul an, de la nivelul CSM, dar si al Curtii de Apel Bucuresti nu s-a facut decat sa i se puna bete in roate. Amintim ca Adrian Neacsu a castigat alegerile pentru CSM din vara lui 2010, pe un proiect doldora de promisiuni, realizat in comun cu alti doi membri controversati ai CSM (Horatius Dumbrava si Cristi Vasilica Danilet, in privinta carora exista de asemenea posibilitatea sa se initieze proceduri similare), dupa cum mai scriu Adina STANCU - Razvan SAVALIUC de la luju.ro.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Ovidiu, acum 4550 zile, 15 ore, 25 minute, 43 secunde
Neacsu este ori cum o MARIONETA,si un mare Corupt,trimes si pus la CSM...de mafia din Vrancea,ca sa poata sa fie aparati(CARACATITA)
gogu delavrancea, acum 4550 zile, 17 ore, 19 minute
Neacsu reprezinta interesele baronului penal Oprisan care l-a trimis in CSM!!! Mai are timp sa-i reprezinte si pe judecatori???
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.