Ultima oră

Turul Vrancei:Mîine se întîlnesc fiii comunei Ţifeşti

Ziarul de Vrancea
10 nov 2011 1505 vizualizări
A doua ediţie a manifestării dedicate fiilor comunei Ţifeşti are loc mîine la căminul cultural din localitate.

La eveniment au fost invitaţi locuitorii care s-au remarcat în activitatea lor şi au făcute cinste comunei. De asemenea, organizatorii se bazează şi pe participarea cadrelor didactice din localitate. Unul din scopurile evenimentului este şi acela de a atrage atenţia că de pe băncile şcolilor din comună au ieşit oameni remarcabili, în contextul în care mulţi elevi aleg să studieze în Focşani. Unul din momentele speciale ale evenimentului este întîlnirea cu soţii Elena şi Pompiliu Manoliu, foste cadre didactice care au ajuns la vîrsta de 90 de ani. Pînă acum, cele mai multe dintre persoanele invitate au confirmat participarea la manifestarea de la Ţifeşti. (M. BOICU)


Amînare în procesul “generalului” Bostan de la Galaţi


Dosarul în care “generalul” Iordache Bostan a solicitat anularea Ordinului ministrului din luna martie, prin care a fost demis ultima dată de la conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Vrancea s-a amînat din nou. Ieri, la Curtea de Apel de la Galaţi, acolo unde se judecă dosarul, Ministerul Educaţiei nu a avut reprezentant, aşa că procesul s-a amînat pentru luna viitoare. La termenul de pe 20 octombrie, cauza a fost amînată la cererea apărătorului lui Iordache Bostan pe motive medicale. În septembrie, instanţa a decis suspendarea executării ordinului atacat, situaţie în care fostul “general” a revenit la scurt timp pe fotoliul ocupat de Stan Rogoz. În prezent, cei doi ocupă acelaşi post, Ministerul neavînd o reacţie oficială în acest sens. (G. SAVA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.