Ultima oră

Turul Vrancei: Oamenii lui Bacinschi iau al 13-lea salariu

Ziarul de Vrancea
8 nov 2011 1473 vizualizări
Angajaţii Primăriei Focşani şi-au cîştigat în instanţă dreptul pentru cel de-al 13-lea salariu, bani care deja au început a fi daţi.

“Cel de-al 13-lea salariu a fost cîştigat în instanţă de angajaţii Primăriei şi de cei de la instituţiile în subordine. Salariul deja a început să fie distribuit. Hotărîrea prin care a fost interzisă alocarea celui de-al 13-lea salariu a fost dată în noiembrie 2010 şi se aplica de la 1 ianuarie 2011. De aceea a dat instanţa cîştig de cauză angajaţilor noştri. Cel de-al 13-lea salariu se dă pentru anul 2010, iar din 2011 nu se va mai acorda”, ne-a spus viceprimarul Vasile Dobre. Numai pentru angajaţii din Primăria Focşani, acest salariu este în medie de 972 lei, bani deloc de neglijat, mai ales pentru apropierea Sărbătorilor de iarnă. (I. CREŢU)

Direcţia de Finanţe a încasat 58,4 milioane lei în octombrie

Direcţia Generală a Finanţelor Publice (DGFP) Vrancea a depăşit planul de încasări în luna octombrie cu 16,56% şi adus la buget venituri de 58,4 milioane lei. La bugetul de stat s-au încasat 27,31 milioane lei, cele mai importante venituri fiind obţinute din impozitul pe venit – 11,69 milioane lei, TVA – 8,13 milioane lei şi impozit pe profit – 7,46 milioane lei. Bugetele de asigurări sociale de sănătate şi de stat au avut  la rîndul lor venituri mai mari decît planurile de încasări. În schimb, şomajul este singura componentă a bugetului cu venituri sub ţintele stabilite, cele 0,59 milioane lei achitate reprezentînd un procent de 84,67% din prevederile bugetare. Cum şomajul are cea mai mică pondere, acesta nu a afectat semnificativ planul de încasări al DGFP. (M. BOICU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
lala, acum 4559 zile, 10 ore, 53 minute, 9 secunde
Pentru cadrele didactice plata drepturilor salariale castigate in instanta s-a esalonat pana in 2016! Pacat ca nu lucram toti la Primarie, ne-am fi primit banii mai repede! Asa...cine mai apuca, de citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.