Ultima oră

Mini-Ştiri:Boloteşti: Gelu şi Afinel au prădat un bătrîn

Ziarul de Vrancea
4 nov 2011 1245 vizualizări
La Boloteşti, în satul Găgeşti, doi tineri l-au agresat pe Vasile I., prădîndu-l de bani. Pentru că reclamantul era în stare de ebrietate cînd s-a întîmplat evenimentul, poliţiştii nu au putut stabili cu exactitate situaţia.

Persoana vătămată mergea pe jos pe drumul către Mănăstirea Tarniţa, cînd a fost acostat de două persoane pe care nu le cunoştea şi care, prin ameninţări cu violenţa, l-au buzunărit pentru 32 lei. Autorii faptei sînt Gelu H., 17 ani, şi Afinel F. , 28 ani, ambii din Boloteşti. Cercetările sînt continuate de poliţişti cu cei doi autori în stare de libertate. (A. I.)

Broşteni: Beţiv agăţat de o oglindă

Un nou accident a avut loc pe drumul judeţean care duce pe Valea Milcovului. Constantin N., 57 ani, din comuna Mera, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 2M, în comuna Broşteni  l-a acroşat Nică S., 58 ani, din localitate, care mergea pe şapte cărări din cauza băuturii. Şoferul era în schimb treaz. Cercetările sînt continuate de poliţişti pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului. (A. I)

Hoţul din centru, în judecată

Tînărul de 18 ani din Coteşti care a dat mai multe spargeri pe strada Ştefan cel Mare din Focşani a fost trimis în judecată. Ion Vrînceanu a „lucrat” trei nopţi la 13 societăţi comerciale, de unde a furat bunuri şi bani. Prejudiciul se ridică la 11.000 lei, recuperat parţial. Procurorii spun că tînărul a distrus camerele de supraveghere de unde n-a avut ce fura. (G. S.)

Cîrligele : Cotineţe în flăcări

Un incendiul a izbucnit  la un adăpost de animale din satul Blidari, comuna Cîrligele, la proprietatea lui Drăgan P. La faţa locului au mers două echipaje de pompieri, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, acţionînd în colaborare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Cîrligele. Au ars adăpostul de animale, construit din paiantă cu acoperiş din lemn şi învelitoare de carton asfaltat, o cotineaţă de păsări, 15 tone lucernă, 2 tone fîn, lemne şi bunuri de uz gospodăresc. Cel mai probabil incendiul a fost provocat de o ţigară aruncată aiurea. (A. I.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.