Ultima oră

Mini-Ştiri Moviliţa: Furt în familie

Ziarul de Vrancea
3 nov 2011 1394 vizualizări
O familie din comuna Moviliţa este acuzată că a comis un furt şi o tîlhărie în doar cîteva minute

Cristinel I., 40 ani, din Moviliţa, a sesizat  poliţia că a surprins trei oameni la furat de porumb în grădina sa. Poliţia i-a identificat pe Costică M., 61 ani, Liviu M., 25 ani, şi Eleonora M., 58 ani, toţi din comună. În sarcina celor doi bărbaţi, tată şi fiu, s-a reţinut şi infracţiunea de tîlhărie. Aceştia l-au lovit pe proprietar pentru a putea fugi şi i-au sustras şi telefonul mobil. Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmînd să fie prezentaţi instanţei pentru arestare. (D. C.)

Homocea: Evaziune de peste 110.000 lei

Petrache Băţaru, de 32 de ani şi Costel Nechita, de 28 de ani, ambii din Homocea, au fost trimişi în judecată pentru evaziune fiscală. Procurorii au reţinut că aceştia au administrat în fapt o firmă din comună, derulînd, între 2008 şi 2010 afaceri cu produse alimentare. În sarcina celor doi s-a reţinut în prejudiciu total de 111.108 lei, constînd în neplata TVA şi a impozitului pe profit. Ambii au recunoscut comiterea faptelor. (G. S.)

A furat în Ungaria, arestat în Romania

Poliţiştii din Panciu l-au identificat pe raza oraşului pe Viorel I., din comuna Moviliţa, căutat de poliţia din Ungaria. Acesta avea mandat european de arestare emis de autorităţile maghiare, după ce a comis mai multe spargeri în ţara vecină. Bărbatul a fost reţinut şi a fost prezentat Parchetului de pe lîngă Curtea de Apel Galaţi. (D. C.)   
Percheziţii la Măicăneşti

Poliţiştii din Măicăneşti  au efectuat  mai multe percheziţii în comuna Măicăneşti şi Ciorăşti. La domiciliile lui C. Siminică, de 24 de ani, şi G. Mitică, de 33 de ani,  au fost  găsite produse cosmetice, produse alimentare şi obiecte de vestimentaţie în valoare de 700 lei, care au fost sustrase cu cîteva zile în urmă dintr-un magazin din Ciorăşti. (A. I.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.