Ultima oră

Video!!!Două zile de petrecere în Jariştea cu muzică, mici şi vin

Aurelian Ivan
30 oct 2011 1749 vizualizări
VIDEO!!!Elevii olimpici au fost răsplătiţi cu bani, cuplurile de aur au primit o masă festivă şi flori, dar a fost sărbătorit şi cel mai vîrstnic cetăţean, care a împlinit venerabila vîrstă de 103 ani

 În acest sfîrşit de săptămînă în comuna Jariştea fost pretrecere mare. Toată lumea s-a adunat în centrul localităţii pentru a sărbători Zilele comunei.  Peste tot micii sfîrîiau pe grătarele încinse, vinul şi berea curgeau din pahare în gîturile însetate ale participanţilor, iar pe scena amplasată în centrul comunei muzica lui Fuego, Puya şi Gelu Voicu au răsunat pînă în cel mai îndepărtat colţ al localităţii. “Am încercat în cele două zile să atingem toate segmentele de populaţie, de la cei mici pînă la cei vîrstnici.  I-am sărbătorit pe cei care au trecut de 50 de ani de căsătorie, oferindu-le o masă festivă şi cîte un plic cu 300 de lei şi cîte un ghiveci cu flori. Copiilor valoroşi ai comunei, care participă la olimpiade, le-am oferit cîte 100 de lei. Am sărbătorit şi pe cel mai vîrstnic cetăţean care a împlinit venerabila vîrstă de 103 ani. În acelaşi timp le-am înmînat cîte o plachetă aniversară firmelor care de 15 ani contribuie la bugetul comunei Jariştea, Moripan şi Paco. Copiii comunei s-au bucurat de un concurs de biciclete şi de desene pe asfalt”, ne-a declarat Cătălin Toma, primarul comunei Jariştea. În comună  a fost aşteptată şi coducerea PNL Vrancea, în frunte cu deputatul Nini Săpunaru. Printre invitaţi s-a numărat şi primarul oraşului Mărăşeşti, care s-a arătat un pic invidios pe fastul petrecerii din comuna Jariştea, dar şi pe felul în care arată străzile comunei. “Cînd Mărăşeştiul o să aibă bani o să facă Zilele Mărăşeştiului. Regimul de oraş nu ne-a permis să atragem fonduri aşa cum au avut comunele, ei s-au încadrat în alte legi, au putut atrage fonduri pentru multe străzi din comunitate”, a spus Constantin Vlase, primarul oraşului Mărăşeşti. Locuitorii comunei Jariştea s-au bucurat din plin de cele două zile de sărbătoare. (Aurelian IVAN)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.