Ultima oră

Răzbunare ca în filmele cu mafioţi: Maşini răsturnate şi focuri de armă la Fitioneşti

Aurelian Ivan
27 oct 2011 2778 vizualizări
După ce au băut bine într-un local din Moviliţa, trei indivizi l-au bătut pe un al patrulea, care şi-a chemat prietenii să îl răzbune u replica a fost dură, au răsturnat o maşină şi au folosit pistol cu bile de cauciuc

Un scandal de proporţii a izbucnit ieri noapte într-un cunoscut local din comuna Moviliţa. Trei indivizi, Alin C., 22 ani, Valeriu C., 34 ani, şi Ionuţ C., 29 ani, din Fitioneşti, s-au pus pe băut. Spiritele s-au încins de la alcool şi petrecăreţii s-au pus pe scandal şi pe vandalizat localul. L-au bătut rău pe un tînăr care se afla acolo, Marius I., 23 ani, care era tot sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma bătăii primite, el a ajuns la Spitalul Panciu. După conflict, cei trei indivizi au plecat şI pe urma lor au plecat prietenii celui care a ajuns la Spitalul din Panciu, hotărîţi să îşi facă dreptate ca în filmele mafiote. Cornel-Gigi M., 29 ani, din comuna Străoane, Cosmin R., 25 ani, din Ţifeşti şi Ion O., 44 ani, din comuna Măicăneşti, s-au dus după cei trei indivizi care au provocat scandalul în localul din comuna Moviliţa. În Fitioneşti cele două grupări s-au întîlnit şi s-au dezlănţuit într-o bătaie de stradă care a necesitat chemarea poliţiştilor. Prietenii celui spitalizat au răsturnat un autoturism, iar unul din ei a scos şi un pistol cu bile de cauciuc pe care îl deţinea legal şi a tras în piciorul unuia din cei trei agresori, rănindu-l uşor. “Poliţiştii au întocmit celor care au participat la scandal dosare penale sub aspectul săvîrşirii infracţiunilor de distrugere, lovire sau alte acte de violenţă şi uz de armă neletală fără drept, iar pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice s-a luat măsura sancţionării contravenţionale conform legii 61/1991 cu amenzi care ajung pînă la 1000 de lei de persoană”, ne-a declarat Bogdan Toader, purtătorul de cuvînt al IPJ Vrancea. (Aurelian IVAN)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.