Ultima oră

Infopol

Aurelian Ivan
23 oct 2011 911 vizualizări
Mini-Ştiri

Garoafa: Accident mortal

Un localnic din Mărăşeşti şi-a găsit sfîrşitul pe carosabilul din comuna Garoafa, sat Bizigheşti. O autoutilitară condusă de un bărbat în vîrstă de 37 de ani, Vasile S., l-a spulberat pe cetăţeanul din Mărăşeşti care s-a angajat să traverseze şoseaua E85 prin loc nepermis şi fără să se asigure. Costel M., de 41 de ani, a murit pe loc. Conducătorul auto care a produs accidentul mortal nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, spun poliţiştii. O cercetare amănuţită urmează să fie făcută de poliţişti pentru a clarifica împrejurările în care a avut loc accidentul. (A. I.)

Vizantea-Livezi: Tamponare între două căruţe


Un accident mai puţin obişnuit a avut loc în comuna Vizantea-Livezi. Ţenică A, în vîrstă de 31 de ani, îşi conducea liniştit căruţa cu cai, dar la un moment dat, pentru că nu a păstrat distanţa regulamnetară, a intrat în coliziune cu o altă căruţă trasă de cai care se deplasa regulamentar pe aceeaşi direcţie de mers. În urma impactului între cele două atelaje hipo a rezultat rănirea gravă a lui Toader H, în vîrstă de 62 de ani. Poliţiştii spun că “şoferii” celor două atelaje hipo nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Oamenii legii vor face acum cercetări pentru a stabili cu exactitate condiţiile în care s-a produs evenimentul rutier. (A. I.)

Nereju: Bătaie ca la “ţară”

Poliţiştii din Nereju au fost sesizaţi în week-end că în punctul Trestianu are loc o bătaie între doi cetăţeni. Ajunşi în locul cu pricina au aflat că între Ion Gică C, de 42 de ani, şi Macovei B, de 56 de ani, ambii din localitate, s-a iscat o altercaţie spontană în urma căreia bărbatul de 42 de ani s-a ales cu o lovitură în cap. Victima a ajuns de urgenţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Focşani. Poliţiştii au întocmit dosar penal în această cauză şi în funcţie de existenţa plîngerii prealabile şi constatările medico-legale se vor dispune măsurile legale. (A. I.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.