Ultima oră

Drumul Măicăneşti-Tataranu, modernizat prin PNDI

Gabriela Draghici
17 oct 2011 2476 vizualizări
Pe acest tronson vor fi reabilitaţi circa 14 km de drum

PDL Vrancea anunţă că astăzi va începe execuţia celui de-al doilea mare obiectiv din Vrancea aflat pe lista Programului Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii  - DJ 204 B Măicăneşti-Rîmniceni –Boteşti – Tătăranu. Informaţia vine ca răspuns la acuzaţiile Consiliului Judeţean Vrancea, prin Marian Oprişan (PSD), că partidul aflat la guvernare nu alocă bani pentru reabilitarea drumurilor. Pe acest tronson vor fi reabilitaţi circa 14 kilometri de drum, după cum susţine deputatul Alin Trăşculescu, şeful PDL Vrancea, valoarea lucrărilor decontate prin PNDI ridicîndu-se la suma de 2,6 milioane de euro. „Începerea lucrărilor la DJ 204 B urmează imediat celor de pe artera Focşani-Suraia, aceasta din urmă menţinută premeditat ani de zile într-o stare deplorabilă de Consiliul Judeţean, pentru simplul motiv că zona pe care o deservea nu a fost niciodată un bazin electoral al PSD”, arată Alin Trăşculescu într-un comunicat. Drumul care va fi finanţat prin bugetul de stat tranzitează doar localităţi care au administraţii locale USL. DJ 204 D şi DJ 204 B sînt incluse în cel mai important program guvernamental de investiţii publice. În total, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului a alocat celor două judeţe din pachetul Vrancea-Buzău peste 500 milioane de lei, fără TVA. Prin acest program vor fi refăcute în Vrancea 48,7 km de drumuri judeţene şi 150,7 km de drumuri comunale. Pachetul de lucrări ce includ proiectarea şi execuţia aferente celor două judeţe prin PNDI a fost atribuit pe 5 septembrie 2011. (Gabriela DRĂGHICI)

În ataşament Comunicatul de presă al PDL Vrancea 16.10.2011


Fisiere atasate

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.