Ultima oră

Un “stranier” de la Bilieşti a plecat în Italia cu maşina închiriată

Ziarul de Vrancea
10 oct 2011 1707 vizualizări
O altă Dacia a fost “săltată” duminică de un tînăr din centrul oraşului Panciu

Procurorii Parchetului de pe lîngă Judecătoria Focşani au avut de soluţionat un caz mai puţin obişnuit după ce o firmă de închirieri auto de depus plîngere împotriva unui bărbat care a luat o Dacia Duster. Ionuţ Şerban, de 24 de ani din Bilieşti, a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de abuz de încredere după ce s-a stabilit că, pe 18 martie, a închiriat un autoturism pe care nu l-a mai adus înapoi la termenul convenit. În căutarea maşinii, reprezentanţii firmei de închirieri au aflat că Şerban a plecat în Italia cu autoturismul. Duster-ul a fost pînă la urmă recuperat, însă reprezentanţii firmei de închirieri s-au constituit parte civilă cu suma de 3.000 euro, reprezentînd chletuielile de deplasare şi de recuperare a autovehiculului. Procurorii mai spun că tînărul a avut o atitudine parţial sinceră, încercînd să denatureze adevărul. În ultima vreme, poliţiştii vrînceni au avut de găsit mai multe maşini furate. Ultimul caz s-a produs în Panciu, duminică seara. Poliţiştii din Panciu au fost sesizaţi de o localinică de faptul că persoane necunoscute i-au sustras autoturismul marca Dacia, care se afla parcat pe strada Ioan Slavici, chiar în centrul oraşului. La scurt timp după sesizare, autorul a fost identificat, acesta fiind Mădălin Viorel C., de 25 ani, din oraş. Poliţiştii au stabilit că tînărul a sustras autoturismul şi s-a urcat la volan cu o alcoolemie de 0,94 mg/l în aerul expirat. Acesta avea permisul de conducere reţinut. Suspectul va fi cercetat în stare de libertate. Incidentul de duminică vine la doar o săptămînă după ce în Focşani au fost furate şapte Dacii, în timpul Festivalului Viei şi Vinului. Cu toate acestea, autorii sînt cercetaţi în libertate, aşa cum au decis magistraţii de la Tribunalul Vrancea. Tot poliţiştii din Panciu l-au depistat duminică pe Cătălin C., 23 ani, din comuna Soveja, care conducea un autoturism Skoda pe raza comunei Vizantea–Livezi, fără a poseda permis de şofer. Poliţiştii au aflat că autoturismul i-a fost incredinţat pentru a-l conduce de către Liliana–Loredana J., 18 ani, din comuna Cîmpuri, care se afla în autoturism. Cei doi tineri s-au ales cu dosare penale. (D. CHIRIAC, G. SAVA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
jan, acum 4587 zile, 2 ore, 30 minute, 35 secunde
Bravo judecatorilor! In fiecare noapte in parcarea din capatul strazii Tabacari se sparg masini in general Dacii si se fura benzina, roti de rezerva si baterii dar din pacate nu mai avem nici politie citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.