Ultima oră

Mini Ştiri : Panciu: Bărbat căzut de pe casă

Ziarul de Vrancea
28 sep 2011 1496 vizualizări
Un bărbat din Bucureşti a ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut de pe casă.



 Poliţiştii din Panciu au fost sesizaţi de rude că bărbatul de 62 ani, Costică S., a mers la locuinţa fratelui său pentru a-l ajuta să bată tablă pe casă. Scara pe care bărbatul a încercat să se urce s-a rupt, acesta lovindu-se cu capul de beton. Victima accidentului se află la Spitalul Judeţean. (D. C.)

Foc la via Veritas Panciu

Reprezentanţii Veritas Panciu au chemat pompierii după ce o plantaţie de viţă-de-vie a luat foc. La faţa locului s-au deplasat două echipaje de la Staţia de Pompieri Panciu, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă. În urma incendiului au ars circa 2 ha de vegetaţie uscată din plantaţia de viţă-de-vie nelucrată şi 8.000 mp din plantaţia de pe rod. Pompierii susţin că focul a fost provocat de o ţigară aruncată aiurea. (R. M.)

La volan cu băutura în nas

Un pensionar din Cîmpineanca şi-a încercat norocul şi a urcat la volan chiar dacă băuse. Adrian Bărbuţă a fost oprit pe 6 iunie pe strada Anghel Saligny din Focşani şi, în urma analizelor, a reieşit că avea o alcoolemie de 1,35 grame la mie. Şi Vasile Ciubotaru, 46 ani, din Ţifeşti, a fost prins la volan băut. El a fost oprit pe B-dul Independenţei pe 1 aprilie, iar după ce a fost condus la analize, a reieşit o alcoolemie de 1,6 grame la mie. Ambii şoferi au fost trimişi în judecată. (G. S.)

A furat o platformă de pe o stradă

Procurorii vrînceni l-au trimis în judecată pe Cristinel Cocîi, 36 ani, din Ţifeşti, după ce a furat o platformă auto parcată pe strada 1 Decembrie 1918 din Focşani. Fapta a fost comisă în noaptea de 27 spre 28 iunie 2011, iar autorul a fost arestat, fiind recidivist. Platforma a fost recuperată. (G. S.)

A tăiat doi fagi şi s-a ales cu dosar penal

Nicuşor Măgureanu, din Mera, a fost trimis în judecată după ce a tăiat doi fagi din proprietatea unei societăţi comerciale. Bărbatul de 44 de ani este acuzat de tăiere ilegală de arbori şi sustragere de material lemnos, valoarea prejudiciului fiind de 642 lei. Învinuitul neagă faptele. (G. S.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.